Oporba napala Dukića zbog pozajmice od 2,5 milijuna kuna HNK Zadar Oporba napala Dukića zbog pozajmice od 2,5 milijuna kuna HNK Zadar
Oporbeni vijećnici kritizirali su na danas održanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Zadra odluku gradonačelnika Branka Dukića o dodjeli pozajmice HNK Zadar od 2,5 milijuna kuna. Istaknuli... Oporba napala Dukića zbog pozajmice od 2,5 milijuna kuna HNK Zadar

Oporbeni vijećnici kritizirali su na danas održanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Zadra odluku gradonačelnika Branka Dukića o dodjeli pozajmice HNK Zadar od 2,5 milijuna kuna. Istaknuli su kako nije prihvatljivo da se novac građana troši na klub koji igra županijsku ligu.

– Kako vas nije sram?! To je tek nedavno osnovana udruga bez ikakve imovine, a vi kršite Zakon o financiranju sporta i dajete im 2,5 milijuna kuna nadajući se da ćete privući privatne investitore.” – kazao je Danijel Radeta, vijećnik SDP-a.

Gradonačelnik Dukić mu je odgovorio kako je on kao gradonačelnik preuzeo odgovornost za nogomet u Zadru.

“Nije Grad Zadar gurao Klub u stečaj, ali više nismo mogli davati sredstva, a da ne znamo u što su ona utrošena. Ne smijemo zanemariti nogomet i njegovu budućnost, Zadar zaslužuje imati prvoligaški klub. Da, dolaze ponude za kupnju, interesa ima, a HNK Zadar će dogodine igrati Treću ligu. Nemojte gledati sitne interese, vrijeme će pokazati da je odluka o pozajmici dobra, s njom nogomet u Zadru ima budućnost, odgovorio je gradonačelnik Dukić.

Radeta 800x415

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.