OPUŠTANJE I PLES OKO ŠIPKE Za stare i mlade u našem gradu!

Wings – studij ženstvenosti poziva sve zainteresirane žene da se pridruže treninzima s ciljem poboljšanja ukupnog psihofizičkog stanja.

Treninzi se odvijaju dva puta tjedno, jednom u trajanju 120 minuta i drugi put u trajanju od 60 minuta.

Wings – u par osnovnih crtica:

– Način vježbanja koji je inspiriran S Factorom poznatom u cijelom svijetu, stvoren iskjučivo za žene. Naglasak je na plesu i muzici, na spajanju emocionalnog i fizičkog bića. Šipka je samo jedan od rekvizita, isto kao i zid, fotelja, pod… a služe kao izazovi za rušenje predrasuda, svladavanje barijera straha i srama.
– Treninzi se odvijaju 2 puta tjedno, 1x tjedno u trajanju od 120 min, 1xtjedno u trajanju 60 min. Prvi dio treninga-workout obuhvaća vježbe koje su kombinacija joge, pilatesa preinačenih u kružne i senzualne pokrete te na taj način oblikuju tijelo poštujući ženske obline. Kada se vježbice tehnički usvoje spajamo ih u cjelinu i vježbamo uz neopisiv osjećaj zadovoljstva zapravo-plešući. Drugi dio treninga sastoji se od učenja elemenata na šipci i plesa.
– Vježba se u dvorani u kojoj je rasvjeta prigušena, nema ogledala. Na taj način razvijamo svijest o svome tijelo i učimo vježbati na osjećaj a ne na odraz u ogledalu.
– Atmosfera je intimna, ugodna i opuštajuća. Njegujemo individualan pristup svakoj od polaznica. Upravo iz tog razloga vježba se u malim grupama do desetak polaznica.
– Vježba se u udobnoj odjeći, bose a nakon nekog vremena na red dolaze i plesne cipelice koje podižu trening na jedan novi nivo.
– Trening stvoren za svaku ženu, bez obzira na dob, proporcije i fizičke predispozicije (donja dobna granica 18 god).

Wings je poseban spoj plesa, fitnessa i psihoterapije koji omogućuje ženi da oslobodi svoje emocije kroz pokret te spozna sebe i svoju ljepotu a pritom oblikuje svoje tijelo poštujući ženske obline. Ovakav način vježbanja namijenjen je svakoj ženi, bez obzira na dob, proporcije i fizičke predispozicije (donja dobna granica 18 god).
– info i prijave na: marija.wings@gmail.com ili 091 2789 337