Organizira se on line natjecanje za Miss i Mistera azila Organizira se on line natjecanje za Miss i Mistera azila
Već tri godine zaredom Poljoprivredna, prehrambena i veterinarska škola Stanka Ožanića, u suradnji s partnerima, organizira Amatersku reviju pasa Daj šapu u kojoj sudjeluju... Organizira se on line natjecanje za Miss i Mistera azila

Već tri godine zaredom Poljoprivredna, prehrambena i veterinarska škola Stanka Ožanića, u suradnji s partnerima, organizira Amatersku reviju pasa Daj šapu u kojoj sudjeluju psi mješanci koji se natječu za titulu Njuška godine i psi iz Zadarskog azila i Skloništa u Privlaci, za titulu Miss i Mister azila.
Daj šapu online!
S obzirom na izvanredne uvjete rada zbog mjera zaštite RH od epidemije koronavirusa, ove će godine Amaterska revija pasa biti održana virtualnim putem. Usprkos nedostatku druženja s našim dragim četveronožnim prijateljima, cilj Revije ostaje isti: podići svijest zajednice o brizi, pravima i zaštiti kućnih ljubimaca i napuštenih životinja. Isto tako, kao i svake godine, u Reviji će sudjelovati psi bez trenutnog vlasnika iz Zadarskog azila i Skloništa u Privlaci.
Osnovne informacije
Ako ste zainteresirani za sudjelovanje vašeg ljubimca u Amaterskoj reviji pasa u organizaciji PPVS Ožanić, preduvjet je samo jedan: vaš pas mora biti mješanac!
Prijava na Reviju: u par rečenica opisati vašeg psa, priložiti jednu nedavnu fotografiju psa i poslati na [email protected], s naznakom PRIJAVA ZA REVIJU: ime psa.
Svi kandidati za Njušku godine bit će objavljeni na našoj stranici gdje će se moći glasati za svakog kandidata, u periodu od 25. – 31. svibnja 2020. Na istom mjestu i u istom periodu možete glasati i za Miss i Mistera azila. Rezultati glasanja i objava pobjednika Revije bit će objavljena na našoj stranici 1. lipnja 2020.
Glavni organizator Amaterske revije pasa je Poljoprivredna, prehrambena i veterinarska škola Stanka Ožanića, Zadar u suradnji s Agencijom za ruralni razvoj Zadarske županije (AGRRA) i Zadarskom županijom. Glavni sponzor Revije je Pet club t.o. koji je i ove godine sudionicima osigurao vrijedne nagrade.

  • yvonne

    13. svibnja 2020. #1 Author

    Birate Miss i Mister psa Azila, ponižavate ta nevina i prelijepa bića, dijelite ih po ljepoti i osobnosti, svi su oni Miss i Misteri, priroda ne čini greške, a vaša natjecanja su toliko apstruzna, neinteligentna i bezvrijedna, nek živi ljepota u svim oblicima bez predrasuda i hipokrizije pojedinaca.

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.