Osam članova Plivačkog kluba Jadera na 12. Plivačkom klubu Žabac 2019. Osam članova Plivačkog kluba Jadera na 12. Plivačkom klubu Žabac 2019.
Na petom ovosezonskom mini Grand Prix-u, mitingu “Žabac”, u organizaciji HAPK Mladost iz Zagreba, pod vodstvom trenera Marijana Čuline, prof. nastupilo je osam naših... Osam članova Plivačkog kluba Jadera na 12. Plivačkom klubu Žabac 2019.

Na petom ovosezonskom mini Grand Prix-u, mitingu “Žabac”, u organizaciji HAPK Mladost iz Zagreba, pod vodstvom trenera Marijana Čuline, prof. nastupilo je osam naših članova. U konkurenciji oko 400 natjecatelja naša ekipa ml. kadeta i kadeta je prvi put ove sezone uskočila u 50m bazen gdje su doplivali do niza osobnih rekorda i normi za Kadetsko PH.
Među pet najboljih plasirala se Ema Krstić (06) koja je u disciplini 100m leptir s vremenom 1:18.10 doplivala do 5. mjesta u kategoriji kadetkinja. Ema je isplivala i dvije A norme te je već na prvom ovosezonskom natjecanju u 50m bazenima ostvarila pravo nastupa na Kadetskom prvenstvu hrvatske koje će se održati 19/20.07. u Zagrebu. Rita Herceg (07) je isplivala A normu u disciplini 100m prsno, dok je Roko Grgić (06) do A norme doplivao u disciplini 200m leptir (da bi član mogao nastupiti na PH potrebno je isplivati minimalno dvije A norme).
Na natjecanju su nastupili: Roko Grgić, Rita Herceg, Lea Ikić, Lovre Jerak, Ema Krstić, Danica Sorić, Roko Zubčić, Mirta Zubčić.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.