Osam ekipa natjecalo se na memorijalnom turniru za tragično preminulog  Antonija Jajčanina Osam ekipa natjecalo se na memorijalnom turniru za tragično preminulog  Antonija Jajčanina
U organizaciji mnk Gauni Biograd od 16.04. – 17.04. 2016 održan je 6. memorijalni malonogometni turnir Antonio – Toni Jajčanin  pod pokroviteljstvom Sportske Zajednice... Osam ekipa natjecalo se na memorijalnom turniru za tragično preminulog  Antonija Jajčanina

U organizaciji mnk Gauni Biograd od 16.04. – 17.04. 2016 održan je 6. memorijalni malonogometni turnir Antonio – Toni Jajčanin  pod pokroviteljstvom Sportske Zajednice Grada Biograda u športskoj dvorani osnovne škole.

Turnir se tradicionalno održava u spomen na svog prijatelja, igrača Gauna i Primorca, koji je tragično stradao u prometnoj nesreći čiji su organi spasili sedam života.

Na turniru su  nastupili  osam momčadi biogradskih kvartova i to:Centar,Poluotok,Kosa Istok,Kosa Zapad,Rust-Meterize,Granda,,Kumenat,Kozino,Vruljine. U revijalnim utakmicama Papaline HNK Primorca oduševili su publiku sa svojim nogometnim znanjem, umijećemi i vidi se veliki  rad njihovog trenera i da je pred njima velika budućnost.Najveće ovacije publike doživjele su ženske selekcije HNK Primorca jer to je prvi put u povijesti kluba da ima ženske selekcije.Mlade nogometašice pokazale su odliča, zanimljiv,kvalitetan i efikasan nogomet što je publika znala nagraditi sa velikim pljeskom.Njiho trener Jurica Knez nije krio veliko zadovolstvo i ponos na prikazanu igru njegovih igračica.

U velikom finalu turnira sastali su se stari znanci Kosa Istok i Rust -Meterize.Kosa Istok je briljirala tijekom cijele utakmice ,nezaustavljivi trio Vidaković-Mikulić-Mrkić bili su nerješiva zagonetka za obranu Rust -Meterize.Posebno se istaknuo najbolji igrač turnira Jurica Vidaković.Kosa Istok bila je tehnički,fizički spremnija momčada koja je stvarala mnogo šansi i postigla je uvjerljivu pobjedu sa konačnim rezultatom 5:0.Prijelazni pehar pobjedničkoj momčadi kosa Istok uručio je Bois Jajčanin otac od poginulog Antonija.Nakon završetka turnira organizatori Mnk Gauni priredili su veliki i bogati domjenak za sve sudionike turnira i nazočne gledatelje.

“Velika hvala svim ekipama koji su sudjelovali na ovom tradicionalnom memorijalnom turniru koji iz godine u godinu dobiva sve veći značaj i kvalitetu.Na poseban način moramo se zahvaliti svim našim sponzorima koji su svojim novčanim prilozima omogućili da možemo prirediti ovakav bogati domjenak.Velika je obaveza naše klubu Mnk Gauni da se ovaj turnir nikada ne ugasi nego da bude još bolji i kvalitetnji-rekao je Mile Uroda predsjednik kluba.

Fotogaleriju pogledajte OVDJE

 

Športska dvorana Biograd, gledatelja 500.

Suci: Stipica Radoš i Krešo Zrilić.

Delegat utakmice: Marko Ledenko-Mane
REVIJALNE UTAKMICE:

VETERANI GAUNA-4 GBR 4:2
VETERANI GAUNA-Krklješ,Vujković,Filipović(1),Birkić(1),Tokić,Mikas,Tomić(1),Burčul(1).

Voditelj  ekipe: Mile Uroda

4 GBR:Šunjo,Lučić,Erlić,Miletić(1),Genda(1),Jajčanin,
Pavlović,Žepina,,Marčinković,Dundović.Voditelj ekipe:Rade Kadija

PAPALINE HNK PRIMORAC 2007 I 2008 :

PLAVI-NARANČASTI 4:1

PLAVI-Roko Prtain(2),Mitrović(2),Jakovljev,Banović,Katuša.

NARANČASTI-Jeličić(1)Palushi,Tokić,Birkić,Knez,
Marko Prtain.Voditelj ekipa:Boško Birkić

ŽENSKE SELEKCIJE HNK PRIMORAC:

NARANČASTE-BILE 5:2

NARANČASTE-Šarić,Jeličić(3),Birkić(2),Doljanin
Marta Lukić,Žunić,Verić,Petra Lukić

BILE- Morović(2),Šarić,Prohaska,Uskok,Lukačić, Dora
Lukić,Šimurina,Došen.Voditelj ekipa:Jurica Knez

UTAKMICA ZA 3 .MJESTO:

KOSA ZAPAD-POLUOTOK 4:3

KOSA ZAPAD-Mrkić(2),Luka Mršić,A.Birkić,L.Kulaš,
D.Kulaš(1),H.Mrkić(1),D.Birkić.Voditelj ekipe:BornaKnez

POLUOTOK- H.Kolačko,Bakija,Torbarina,Šangulin,
I.Kolačko(1)Ćurković,BulićVoditelj ekipe:Perica Matijević

FINALE: KOSA ISTOK-RUST-METERZE 5:0

KOSA ISTOK-J.Vidaković,I.Vidaković,Š.Vidaković(1),A.Mršić(1)Mikulić(1),
.Filipović,Šarić,N.Mršić(1),Š.Filipović..Voditelj ekipe:Neven Mršić

Najbolji igrač turnira-Jurica Vidaković(Kosa Istok)

Najbolji vratar turnira-Hrvoje Kolačko(Poluotok)

1.mjesto-Kosa Istok(prijelazni pehar)

2.mjesto-Rust-Meterize(pehar)

3.mjesto-Kosa -Zapad(pehar)

 

Finalisti memorijalnog turnira Antonio -Toni Jajčanin:

Ekipa Rust-Meterze: Mitrović,Barbaroša,Crnjak,Šaja,Banić,Kapetanović,Šarić,Prtenjača. Voditelj. Ivan Eškinja.

Tekst i foto: Marko Ledenko-Mane