Osnovane podružnice HSP-a u Poličniku i Obrovcu

Mladi Antonio Vrkić, novoizabrani predsjednik HSP-a Obrovac, poručio je da vrijeme stagniranja Obrovca mora stati, i da novi mladi ljudi moraju preuzeti grad, te mu udahnuti natrag život. Antonio Vrkić će ujedno biti kandidat HSP-a za gradonačelnika Obrovca.

Izabrani su dopredsjednici Mladen Korparić i Sanda Vrkić, tajnica Marija Čaušević. Anka Mičić i Željko Mičić su također potvrđeni za izvršni odbor ove podružnice dok je na čelu nadzornog odbora  Mario Zelenika. 

Osnovana je i podružnica HSP-a Poličnik koja će također samostalno nastupiti na lokalnim izborima. Predsjednik je Zlatko Surać, član OV općine Poličnik. Izabrana su i sva ostala tijela ove podružnice.

U Benkovcu je počelo formiranje mladeži HSP-a nakon dolaska velikog broja mladih članova s ovog područja, te je povjerenikom imenovan Matko Petrović.

Mate Lukić, povjerenik HSP-a za Zadarsku županiju, poručio je:

“Radimo jako veliki posao u svim gradovima i općinama, ozbiljni smo i stojimo iza svojih riječi. Dokazali smo se u dosadašnjem radu. U ovim teškim uvjetima gradimo respektabilnu priču, jer ljudima trenutno nije do politike i stranaka, a mi na dnevnoj bazi zaprimimo desetak zamolnica. Mladi su preuzeli stranku i odgovornost. Spremi smo za preuzimanje vlasti u gradovima i općinamap.” – poručio je Mate Lukić.