OTKAKO JE PREDJEDNIK SUDA Željko Rogić primio u svom uredu 10.000 nezadovoljnih građana! OTKAKO JE PREDJEDNIK SUDA Željko Rogić primio u svom uredu 10.000 nezadovoljnih građana!
Na konferenciji za medije, predsjednik Općinskog suda u Zadru, Željko Rogić, iznio je podatke o broju neriješenih predmeta  – 11.666. Godišnje se riješi oko... OTKAKO JE PREDJEDNIK SUDA Željko Rogić primio u svom uredu 10.000 nezadovoljnih građana!

Na konferenciji za medije, predsjednik Općinskog suda u Zadru, Željko Rogić, iznio je podatke o broju neriješenih predmeta  – 11.666.

Godišnje se riješi oko 4.000 predmeta i to zahvaljujući reorganizaciji suda koju je dolaskom na mjesto predsjednika uveo upravo Rogić.

Njegov način rada bio je takav da je od sudaca tražio maksimum, a istovremeno je i sam po cijele dane primao stranke i razgovarao s njima o njihovim predmetima. Mnogi su se žalili da predugo čekaju, pa je Rogić požurivao ročišta smatrajući kako je katastrofalno da se predmeti vuku po sudu deset i više godina.

Na konferenciji za medije obznanio je i podatak kako je kroz njegov ured protekle tri godine, otkako je predsjednik, prošlo oko 10.000 građana.