Otkaz zbog pršuta: Interspar radnici mora platiti 60.000 kn Otkaz zbog pršuta: Interspar radnici mora platiti 60.000 kn
Poznati slučaj prodavačice zadarskog Interspara Suzane Šešo došao je kraju. Županijski sud u Zagrebu donio je pravomoćnu presudu prema kojoj Interspar treba isplatiti obilatu... Otkaz zbog pršuta: Interspar radnici mora platiti 60.000 kn

Poznati slučaj prodavačice zadarskog Interspara Suzane Šešo došao je kraju. Županijski sud u Zagrebu donio je pravomoćnu presudu prema kojoj Interspar treba isplatiti obilatu odštetu svojoj nekadašnjoj prodavačici zbog nezakonitog otkaza.

Podsjetimo, prodavačica na odjelu delikatesa u Intersparu Suzana Šešo dobila je otkaz pod optužbom da je bez plaćanja pojela sendvič na radnom mjestu uzevši prethodno dvije fete pršuta s plate i to golim rukama. Događaj se zbio u rujnu 2015. godine, a nakon brojnih peripetija, sudskih odluka, javnih prosvjeda i medijskog ismijavanja politike austrijskog trgovinskog lanca da se zbog dvije fete pršuta daje otkaz, došlo je i do konačne odluke. Suzana Šešo je uz pomoć Odvjetničkog društva Korljan uložila tužbu na prvostupanjsku presudu, a Županijski sud u Zagrebu je kao drugostupanjski sud prije dva dana dostavio Općinskom sudu u Zadru presudu koja skoro u cijelosti prihvaća tužbeni zahtjev.

Pročitajte više na: https://m.24sata.hr

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.