OTVORENI BILLA I MCDONALD’S Zadrani u velikom broju došli na otvorenje

Jutros s početkom u 9 sati svečano su otvoreni trgovački centar Billa i ugostiteljski objekt McDonald’s.

Stotine Zadrana pristiže od samog jutra kako bi obišli novootvoreni centar.

Zahvaljujući otvorenju BILLE u Zadru osigurat će se 30 novih radnih mjesta, a široki asortiman raznolikih proizvoda, moderan dizajn prodajnog prostora, te novi standardi na području zaštite klime i okoliša zasigurno će privući kupce u ovaj centar.

S početkom u 9 sati, priređena je svečanost, na kojoj su bili predstavnici Bille i McDonaldsa, a vrpcu je svečano prerezao Dražen Grgurović, dopredsjednik Gradskog vijeća Grada Zadra.

Za kupce je pripremljen poseban program na dan otvorenja – animatori za djecu, nagradne igre, kuhano vino, slatke i slane zalogaje, posjet Djeda Božićnjaka, a u 19.00 sati nastup Bepa Matešića i veliki vatromet.

22_resize
Zabava ne prestaje već se nastavlja sve do nedjelje 6.12.2015. Svaki dan od 18.00 do 22.00 sata u BILLI će kupce čekati Sveti Nikola, animatori za djecu, božićni ugođaj te mnogobrojne degustacije proizvoda.

U prodajnom prostoru od 608 m² kupci će moći pronaći sve što svako gurmansko srce želi: u supermarketu se nudi široki asortiman voća i povrća te raznovrsni svježi mesni proizvodi.

Odjel svježeg voća i povrća pojačao je svoj sezonski asortiman, od proljeća do jeseni, voćem i povrćem hrvatskih proizvođača i znatno povećao suradnju, tako da se u ponudi nalazi 60% hrvatskih proizvoda koji su posebno označeni, kako u našem katalogu, tako i na policama supermarketa. Uz domaće, tu je i široka ponuda egzotičnog voća i povrća tijekom cijele godine.

Odjel svježeg mesa nudi izbor svih vrsta mesa po standardno visokoj kvaliteti, a uz svježe meso tu je i širok asortiman proizvoda iz vlastite proizvodnje po najboljim recepturama – ćevapčići, pljeskavice, ražnjići, kobasice za pečenje i sušenje, mljeveno meso – bez aditiva, soje i konzervansa. Za kupce otvaramo i vlastitu mesnicu s pultom te će kupci moći dobiti sve potrebne informacije od našeg mesara.

Odjel delikatesa tijekom cijelog dana nudi brojne svježe specijalitete od kruha i peciva te svježe pripremlje8_resizena hladna i topla jela. BILLA pekarnica tijekom svakog dana peče preko 60 vrsta svježeg kruha i peciva, uz dodatnu ponudu slastica i kolača. Posebnu pozornost obraćamo na suradnju s lokalnim proizvođačima i uvođenje njihovih proizvoda u prodajnu ponudu, a kako bi kupcima ponudili njihov omiljeni kruh i peciva.

Uz odjele svježih proizvoda i trajnih prehrambenih proizvoda, prisutna je i sveobuhvatna ponuda kućnih potrepština.

Prodajna ponuda upotpunjena je proizvodima vlastitih robnih marki po najpovoljnijim cijenama. Clever proizvodi kupcima omogućavaju kupovinu omiljenih proizvoda po najnižoj cijeni, BILLA Brand nudi brand kvalitetu po nižoj cijeni, dok nova robna marka BILLA Premium predstavlja pravi užitak za sva osjetila te vrhunsku kvalitetu dostupnu svakome.

Supermarket će imati 4 blagajne te parkirališna mjesta za kupce na javnom parkiralištu.
U ponudi BILLE nalazi se više od 5.000 proizvoda hrvatskih proizvođača.
“Upravi tvrtke izuzetno je važno podupirati hrvatsko gospodarstvo i proizvođače te gastronomske posebnosti Hrvatske i njenih regija. Preferiranje hrvatskih proizvođača jamči ostanak novostvorene vrijednosti u Hrvatskoj. Vrlo nam je drago što smo zbog otvorenja supermarketa u Zadru ostvarili novu suradnju s tvrtkama iz zadarske regije: Vražap, Duopeka, Pekara Krka, Tiramisu, Puntica, MTO Paleka i Pršutana Biloglav.” – navode u Billi.

Restoran McDonald’s nalazi se na površini od oko 500 četvornih metara, 24. je po redu u Hrvatskoj.15

“Osim što otvaramo nove restorane diljem Hrvatske, raduje nas što paralelno usavršavamo i naše usluge, te uvodimo nove tehnologije. Tako bismo u bližoj budućnosti krenuli s uvođenjem kioska za samostalno naručivanje, te aplikacije za mobilno naručivanje, kako bismo našim gostima ubrzali, te pojednostavnili proces narudžbe hrane.” – kazao je Pavel Pavliček, direktor McDonald’sa Hrvatska.
Zahvaljujući otvaranju novog restorana, u Zadru je otvoreno i 50 radnih mjesta.

Fotogalerije s otvorenja pogledajte OVDJE:

https://www.kalelargainfo.hr/fotogalerija-otvorenje-bille-i-mcdonaldsa-u-zadru-1-dio/

 https://www.kalelargainfo.hr/fotogalerija-otvorenje-bille-i-mcdonaldsa-u-zadru-2-dio/

www.kalelargainfo.hr/fotogalerija-otvorenje-bille-i-mcdonaldsa-u-zadru-1-dio-2/