OTVORENJE ADVENTA Večeras laserski show i pirotehnički spektakl!

Svečanim otvorenjem u petak od 19 sati na Trgu Petra zoranića uz HRT-ovog voditelja Frana Ridjana, svirku sjajnog „Rockatansky banda“, laserski show i pirotehnički spektakl – započet će petodnevna manifestacija „Advent u Zadru“. Drugo izdanje adventsko-novogodišnjih događanja u Zadru ponudit će daleko više od prošlogodišnjeg, pa će i prije službenog otvorenja program započeti od jutarnjih sati na drugim lokacijama Poluotoka. Već od 10 sati klizalište „Ledeni park“ uz crkvu Sv. Marije otvara svoja vrata s dvosatnim programom besplatnog klizanja i degustacijom fritula, dok se u večernjem dijelu programa u 22 sata kod Sv. Donata priprema – veliko svjetlosno iznenađenje!

Do same svečanosti otvorenja „Adventa u Zadru“ na Trgu pet bunara od 17 sati poznati zadarski voditelj i animator Toto priprema dječje karaoke, a sat kasnije svoj glazbeni show priređuje DJ Špela. I nije to sve: nakon koncerta „Rockatansky banda“ od 22 sata na dvije lokacije – kod Hrvatskog narodnog kazališta i Arheološkog muzeja – svi su pozvani na đir, druženje i uživanje uz „Zimske vrtove“ na uređenoj, uljepšanoj i u svečano ruho odjevenoj Kalelargi.

Sutradan u subotu organizatori iz Turističke zajednice grada Zadra spremaju još bogatiji program s paljenjem prve adventske svijeće i koncertom Nene Belana & njegovih „Fiumensa“ te još ponekim iznenađenjem.

Već od 10 sati u petak s dvosatnim besplatnim programom klizanja uz degustaciju fritula i gastro show, počinje njihov petotjedni zimski spektakl!

Uz klizalište se nalazi ugostiteljestvo i dječja igraonica. Očekuje vas puno dobre zabave sve do 15. siječnja 2017. godine. do kad će klizalište biti otvoreno.