Ove subote u Privlaci se održava Privlaka Run – utrka za rekreativce! Ove subote u Privlaci se održava Privlaka Run – utrka za rekreativce!
U subotu 11.06. od 18:00 h u Privlaci se održava Privlaka Run- utrka namijenjena rekreativcima, djeci, ali i onim ozbiljnim trkačima. Prekrasan ambijent i... Ove subote u Privlaci se održava Privlaka Run – utrka za rekreativce!

U subotu 11.06. od 18:00 h u Privlaci se održava Privlaka Run- utrka namijenjena rekreativcima, djeci, ali i onim ozbiljnim trkačima. Prekrasan ambijent i gostoprimstvo domaćina osigurava vrhunsku zabavu za sve sudionike pa nije ni čudo da se na utrci okupi i preko 400 sudionika.

Privlaka je turističko i ribarsko mjesto smješteno na prostranom, ravnom poluotoku. Poznata je po sabunjarima, ljudima koji su mukotrpnim vađenjem pijeska iz mora postali nadaleko poznati. 

Uz samu lučicu prema zapadu, počinje i šetnica koja je obujmila gotovo cijeli poluotok, a pruža pogled na nezaboravan zalazak sunca.

Za više detalja o samoj utrci rekao je Ivan Gobin iz Triatlon kluba Zadar, organizatora sportskog djela Privlaka Run: Pripremili smo utrku na 5 i 10 km tj. 1 ili 2 kruga po prekrasnim Privlačkim poljima i šetnici uz more dok smo za djecu od 1. do 4. razreda organizirali utrke na 100-500 metara. Djeca se mogu prijaviti nam samom mjestu događaja pola sata prije utrke. Start dječjih utrka je u 18.00 h, a utrke na 5 i 10 km startaju u 19:00 h. Prijave i podizanje startnih paketa je na trgu Kolište od 16:00 h.

Sve sudionike očekuje medalje, majice i vrhunska zabava.

Osim same utrke, Privlaka Run je nadaleko poznat i po zabavi nakon utrke. Odličan roštilj ali i glazbeni program za koju je ove godine zadužen „023 Band“ iz Zadra zaokružiti će ukupni dojam Privlaka Run-a, najavila je direktorica TZ Općine Privlaka Iva Zorić Sarađen. 

Provedite ovaj vikend u sportskom ozračju, upoznajte prirodne ljepote Privlake i zabavite se u večernjim satima zajedno sa nama rekla je za kraj direktorica Iva Zorić Sarađen.

Prijaviti se još uvijek možete na linku https://www.stotinka.hr/hrv/dogadjaj/1683

Organizator: Triatlon klub Zadar, TZO Privlaka, Općina Privlaka, komunalno poduzeće Artić

Partner: O.Š. Privlaka, DVD Privlaka