Ovog vikenda na Višnjiku očekuje vas bogat i raznolik sportski program! Ovog vikenda na Višnjiku očekuje vas bogat i raznolik sportski program!
Tako će se već sutra, u subotu 9. travnja, s početkom u 10.00 sati, na zatvorenom bazenskom plivalištu Višnjik održati Otvoreno regionalno prvenstvo Hrvatske... Ovog vikenda na Višnjiku očekuje vas bogat i raznolik sportski program!

Tako će se već sutra, u subotu 9. travnja, s početkom u 10.00 sati, na zatvorenom bazenskom plivalištu Višnjik održati Otvoreno regionalno prvenstvo Hrvatske u plivanju za osobe s invaliditetom. Uz natjecatelje iz Hrvatske i Zadra nastupiti će i plivači iz Slovenije i Italije. Da ponovimo, natjecanje se održava od 10.00 do 13.00 i od 16.00 do 18.00 sati na bazenu zatvorenog bazenskog plivališta. Organizator natjecanja je PK Zadar.

U subotu će se na Višnjiku također održati i 1. kolo Kupa Hrvatske u ritmičkoj gimnastici – „B“ program za regiju Jug, a uz zadarske nastupiti će gimnastičarke iz Splita, Trogira i Šibenika. Natjecanje će se održati u pomoćnoj dvorani broj 3 od 9.00 do 17.00 sati kada je svečanost podjele medalja. Organizator natjecanja je KRG Sirena iz Zadra.

Nakon plivanja i gimnastike, također u subotu, odigrati će se i košarkaška utakmica 3. kola A1 Lige za prvaka u kojoj će KK Zadar ugostiti GKK Šibenik. Susret počinje u 17 sati i 10 minuta, a prodaja ulaznica je na dan utakmice od 10.00 sati.

U subotu navečer, u 19.00 sati, na bazenu zatvorenog plivališta odigrati će se i vaterpolo utakmica 1B lige u kojoj će V.K. Zadar ugostiti V.K. Jadran iz Kostrene.

Nedjelja je rezervirana za košarkašku utakmicu kvalifikacija za popunu A1 lige u kojoj će se susresti KK Jazine Arbanasi i KK Međimurje. Susret se igra u pomoćnoj dvorani broj 3, a početak je zakazan u 16.00 sati.