(FOTO) PARNI VALJAK ZAPALIO ARSENAL Posjetitelji uživali u glazbenom spektaklu!

„Večeras trebam društvo“ pjesma je kojom je otvoren još jedan glazbeni spektakl u Arsenalu. Kao i prije dvije godine „Parni Valjak“ je i ovaj put za sve nazočne sugrađane priredio spektakl koji će se zasigurno prepričavati još dugo nakon njegova održavanja. Odavno ovoliko naših sugrađana nismo imali prigodu vidjeti na jednom mjestu. Gužva ne može dovoljno opisati situaciju u Arsenalu. Ovo noćas je još jedan dokaz kako su Aki i ekipa neprikosnoveni kraljevi hrvatske glazbene scene.

Četiri desetljeća na domaćoj glazbenoj sceni respektativna su i svakako znak kvalitete izvođača, ali i glazbe koju izvode. Upravo stoga ovaj rock bend je u Arsenal privukao zreliju publiku, ali i njihove potomke, što znači da je njihova glazba svevremenska, glazba svih generacija uvijek izuzetno prihvaćena, a u prilog tome govori i činjenica da je večerašnji koncert rasprodan, što je uspjelo još jedino našim „Intradama“ na tradicionalnom božićnom koncertu.

12767338_1067930219939730_600769401_n-640x360

Večeras smo mogli čuti kratak presjek najvećih hitova benda poput „Jesen u meni“, „Ugasi me“, „Dođi“, „Lutka za bal“, “Neda”, “Prolazi sve”, “Zastave”, ali i najnoviji hit singl „Prolazi sve, zar ne?“ koji je svakako dobar znak da „Valjak“ još dugo ne misli stati te da ćemo i dalje sazrijevati kako s bendom tako i njihovom glazbom koja će nam priuštiti još mnogo nezaboravnih trenutaka.

Upravo unplugged verzija koncerta omogućila je Akiju i ekipi više interakcije i kontakta s oduševljenom publikom što je rezultiralo obostranim zadovoljstvom.

Vjerujemo kako bi se publika sigurno složila s konstatacijom kako će klub Arsenal sa svojim sve kvalitetnijim cjelogodišnjim repertoarom dati svoj doprinos u promociji najbolje europske destinacije 2016. godine, grada Zadra.

Na kraju, moramo priznati kako je danas na hrvatskoj glazbenoj sceni malo bendova koji su bili u stanju puna četiri desetljeća zadržati pažnju svoju publike, ali i iz godine u godine stjecati novu, a „Parni Valjak“ je vrh kojega je mnogim nadobudnim glazbenicima zaista teško doseći, a to su dokazali i noćas.

Parni Valjak n-640x360