PAŠKA BRUDETIJADA PROTEKLA U ODLIČNOM RASPOLOŽENJU Natjecalo se devet ekipa!

Na Branimrovoj obali u Pagu održana je Brudetijada, tradicionalna manifestacija u organizaciji Turističke zajednice i Udruženja obrtnika Pag.

ziriOve godine na natjecanje u kuhanju brudeta prijavilo se devet ekipa koje su se, svaka po svom receptu uz iste sastojke, trudile njaslasnije napraviti ovo popularno mediteransko jelo.

Na natjecanje su se prijavile ekipe: Moto klub Paška bura, KUD Sveti Jeronim iz Vlašića, ŠRD Orada, Veslaslovenke i fun klubčki klub Pag, DVD Pag, Cafe bar Zec, Fun club klape Sol, Konoba Bile i Slovenke.

Nakon kušanja i ocjenjivanja, stručni žiri odlučio je da prvo mjesto dijele ekipe ŠRD Orada i Fun club klape Sol, drugo mjesto pripalo je Konobi Bile, a treće Cafe baru Zec.

fun klub solPosebna zahvala organizatora ide članovima KUD-a Sveti Jeronim iz Vlašića koji se, bez obzira na godine, uvijek odazivaju na poziv za sudjelovanje na ovoj manifestaciji, zatim Paškoj sirani koja je sponzorirala poklon pakete, AC-u Šimuni na ustupljenim kuhalima te članovima Gradske glazbe Pag koji su na početku Brudetijade zasvirali na rivi.kusanje

Predstavnicima najboljih ekipa uručene su diplome i prigodni pokloni, a mnogobrojni gosti na paškoj rivi imali su prigodu uživati u dobroj zabavi s klapom Sol i , naravno, domaćem brudetu.dvd pag