PAŠKI KARNEVAL U subotu koncert Lidije Bačić

Mladen Grdović i grupa “Romantic” pobrinuli su se za odličnu atmosferu na trećim maškaranim tancima ovogodišnjeg Paškog zimskog karnevala – karnevala s najdužom tradicijom u Zadarskoj županiji.

Da karneval i karnevalsku atmosferu čine ljudi pokazalo se i ovog puta – mnošto maštovitih i raznolikih maškara, posjetitelja iz svih mjesta na otoku Pagu, iz Zadra i okolice, puno dobre pjesme, pozitivne energije, smijeha, plesa, svega onoga što paški karneval čini posebnim. Do ranih jutarnjih sati zabavljale su se maškare, plesalo paško kolo, uživalo u dobrom raspoloženju i jednostavno se osjetilo da je karneval u Pagu poseban, da živi u ljudima.
Ovotjedno karnevalsko ozračje krenulo je s ričavcem u četvrtak, nastavilo se u petak u punom Domu kulture humorističnom predstavom “Karnevalski bingo”, a u subotu poslijepodne održan je Dječji karneval u Kneževom dvoru u organizaciji Centra za kulturu i informacije Pag.
Kao i prošlog tjedna bilo je puno – mnoštvo različitih, veselih maski, zabavnih nagradnih igara, paškog kola. U sve su se uključile i mame, pa je atmosfera bila zaista odlična. Na ovaj način, najmlađi Pažani jednostavno ne mogu zanemariti karnevalsku tradiciju.
Slijedeće subote započinju zadnji paškog karnevala za koje je pripremljen bogat program.

U subotu, 6. veljače u II Magazinu soli sigurno će biti opet veselo jer će maškare zabavljati popularna Lidija Bačić. Stoga organizatori Grad Pag i Turistička zajednica grada Paga pozivaju sve željne dobre zabave s cijelog otoka, iz Zadra i okolice da se pridruže u ovoj zaista ludoj zabavi na Paškom zimskom karnevalu.