PERIŠIĆ OGORČEN: Bolje je da ne igramo nego da domovinu sramotimo zbog nekoliko glava! PERIŠIĆ OGORČEN: Bolje je da ne igramo nego da domovinu sramotimo zbog nekoliko glava!
Svoje viđenje podjele bodova u 2:2 remiju s reprezentacijom Češke dao je strijelac prvog gola na utakmici Ivan Perišić. Nažalost, komentirat je prvo morao... PERIŠIĆ OGORČEN: Bolje je da ne igramo nego da domovinu sramotimo zbog nekoliko glava!

Svoje viđenje podjele bodova u 2:2 remiju s reprezentacijom Češke dao je strijelac prvog gola na utakmici Ivan Perišić. Nažalost, komentirat je prvo morao huligane u redovima hrvatskih navijača kojima je cilj izbaciti Hrvatsku s Europskog prvenstva.

“Mislim da nije vrijedno pričati o njima. Mi trčimo i borimo se, a oni ovo rade. Ne znam koje je rješenje i što treba napraviti. Svaka čast onima koji su nas bodrili od zagrijavanja do kraja, a ovi drugi – ne znam. Pokušao sam reći policajcima da izbace grupu koja je počela paliti bengalke, a oni su rekli da nemaju dopuštenje Uefe da to naprave. Bit će posljedica”, svjestan je napravljenog jedan od najboljih hrvatskih nogometaša koji nastavlja izjavu u sličnom tonu:

“Ne bih želio upotrijebiti neku ružnu riječ, ali osjećamo se jadno. Kao da nismo bili na terenu, a onda su nas Česi kaznili. Ono što slijedi bit će teško, moramo vidjeti reakciju Uefe, ali ovo više nema smisla. Bolje je da ne igramo nego da domovinu sramotimo zbog nekoliko glava. Rješenje se mora naći.”

“Šteta što nismo pobijedili, sad ovisimo i o drugima. Neka Španjolska pobijedi Tursku, a mi ćemo onda protiv njih ciljati tri boda. Ne znamo drugačije igrati”, zaključio je Perišić.

Izvor: Net.hr