Petrina se na Facebooku ruga Kalmeti i Karamarku jer im je odnio 2 mandata u IX. izbornoj jedinici Petrina se na Facebooku ruga Kalmeti i Karamarku jer im je odnio 2 mandata u IX. izbornoj jedinici
Primoštenski gradonačelnik i novoizabrani saborski zastupnik Stipe Petrina ovih dana izruguje se na Facebooku Tomislavu Karamarku zbog toga što mu je u IX. izbornoj... Petrina se na Facebooku ruga Kalmeti i Karamarku jer im je odnio 2 mandata u IX. izbornoj jedinici

Primoštenski gradonačelnik i novoizabrani saborski zastupnik Stipe Petrina ovih dana izruguje se na Facebooku Tomislavu Karamarku zbog toga što mu je u IX. izbornoj jedinici odnio dva zastupnička mandata.
Podsjetimo, Petrina je osvojio više od 15.000 preferencijalnih glasova, dok su svi ostali s liste MOST-a dobili zajedno jedva dvije tisuće.
Budući da je Božidar Kalmeta najavljivao da će osvojiti minimalno 10 mandata, jasno je da izborni rezultat ne može biti ništa drugo nego poraz HDZ-a.

HDZ je osvojio osam mandata, SDP četiri kao i na ranijim izborima, te MOST na čelu sa Stipom Petrinom dva. Ta dva mandata odnio je, jasno je, HDZ-u čiji je nositelj liste bio upravo šef HDZ-a Karamarko.
Spomenimo i to da je Stipe Petrina nadmašio Božidara Kalmetu s brojem preferencijalnih glasova. Dobio je četiri tisuće glasova više od njega.

 

 • Suzana Falkone

  18. studenoga 2015. #1 Author

  PODRSKA DRAGI PETRINA DAJ TI PREUZMI I POKAZI KAKO SE VLADA DUSO !

  Odgovori

 • MARIJAN GRDAŠIĆ

  20. studenoga 2015. #2 Author

  Podrška Stipi Petrini, on je čovik i po i svakako će makar zbombardirao KOKOŠINJAC ostvariti sve što je obeća svojim biraćima, SAMO NAPRIJED SVI SMO UZ TEBE.
  Marijan Grdašić

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.