PLAKAT U BIOGRADU „Aqua park” za nula kuna!? PLAKAT U BIOGRADU „Aqua park” za nula kuna!?
Još je jedna zanimljiva fotografija osvanula na popularnoj Facebook stranici pod nazivom „Dnevna doza prosječnog Dalmatinca“, a što je za Biograđane posebno važno –... PLAKAT U BIOGRADU „Aqua park” za nula kuna!?

Još je jedna zanimljiva fotografija osvanula na popularnoj Facebook stranici pod nazivom „Dnevna doza prosječnog Dalmatinca“, a što je za Biograđane posebno važno – koja dolazi iz Biograda na Moru. Htjeli mi to ili ne htjeli, sve je više dokaza diljem svemrežja da se u cjelini uklapamo u taj prosjek. Fotografija prikazuje reklamni pano za „Aqua Park“ s cjenikom u kojem je naznačeno: 30 min za 0 kuna, 60 min za 0 kuna ili cijeli dan (all day) za 0 kuna.

Gdje se točno nalazi taj „Aqua Park“ ovdje ipak nije naznačeno, što bi za ljude željne prave morske zabave i adrenalina svakako bila jedna vrlo, vrlo važna informacija. Objava je svima zagolicala maštu, ali ćete ostatak ove šture objave odnosno lokaciju panoa ipak istražiti sami. Iskreno se, i od srca nadamo, da vam to neće predstavljati neki veliki problem.
Biograd je jedan od rijetkih gradova koji se može pohvaliti da u neposrednoj blizini samog centra grada ima i nekoliko prelijepih gradskih plaža. Na sjeverozapadnom dijelu grada je šljunčana plaža Bošana, što možete uzeti za početnu točku za istraživanje.
Potom krenuti na jugoistočnu stranu grada gdje se nalazi niz prelijepih plaža koji započinje hotelskom plažom dvaju hotela „Ilirija“ i „Adriatic“, a nastavlja se šljunčanom plažom Dražica i vodi sve do pješčane uvale Soline. Ili kilometar udaljene Crvene luke. Osim što je izmamila nekoliko stotina „lajkova“ na Facebook-u, spomenuta fotografija nije ovaj put izazvala Bog zna koliko suvislih komentara, jer su Dalmatinci, kao svi pravi navijači hrvatske reprezentacije na Europskom nogometnom prvenstvu u Francuskoj, UEFA Euro 2016. France, u komentare i u sve objave lupali #CRO i #CRO#OrangeSponsorsYou u želji da cijeli Eiffelov toranj zasvijetli u bojama Hrvatske. Upravo je i #CRO naš medij Kalelarga info #CRO#OrangeSponsorsYou podržao ovu igru.

#CRO Gordana Šarić