PLEMENIT ČIN Djeca pored kontejnera za smeće ostavljaju igračke siromašnoj djeci! PLEMENIT ČIN Djeca pored kontejnera za smeće ostavljaju igračke siromašnoj djeci!
Sve više djece svjesno je socijalnog trenutka i okolnosti u kojima živimo. Neprestano se govori o siromaštvu, skupljanju boca, beskućnicima, pa tako i oni... PLEMENIT ČIN Djeca pored kontejnera za smeće ostavljaju igračke siromašnoj djeci!

Sve više djece svjesno je socijalnog trenutka i okolnosti u kojima živimo. Neprestano se govori o siromaštvu, skupljanju boca, beskućnicima, pa tako i oni najmlađi vrlo rano počinju razumijevati ono što se događa.

Kako pojedini roditelji često u posebne vrećice stavljaju kruh ili boce, kako bi oni ljudi koji proživljavaju kopajući po smeću, jednostavnije došli do njih, tako su i djeca naučila iz tog primjera.

Iznad kontejnera koji su nalazi pored zgradaTIZ-a, nedaleko od benzinske crpke Tifon, djeca ostavljaju svoje igračke, plišane medvjediće, lutke, autiće i slično. Kad im nešto dosadi, ostave tamo, i potom to uzme netko kome treba, ali si ne može priuštiti.