Plenković: Longin i Dukić kandidati su za župana i gradonačelnika, to su dobri ljudi! Plenković: Longin i Dukić kandidati su za župana i gradonačelnika, to su dobri ljudi!
Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković potvrdio je danas da će kandidati za zadarskog župana i gradonačelnika biti Božidar Longin i Branko Dukić. “To smo jučer... Plenković: Longin i Dukić kandidati su za župana i gradonačelnika, to su dobri ljudi!

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković potvrdio je danas da će kandidati za zadarskog župana i gradonačelnika biti Božidar Longin i Branko Dukić.

“To smo jučer potvrdili na predsjedništvu i nacionalnom vijeću, to su naši iskusni čelnici županija i gradova, ja očekujem da oni obnove povjerenje svojih sugrađana. Mislim da svatko tko ovdje živi vidi napredak u odnosu na prije. To su dobri ljudi i rade dobro svoj posao. Imaju moju podršku. ” – poručio je Plenković.

Podsjetimo, prijašnjih godina praksa je bila da se održi sastanak Gradskog i Županijskog odbora HDZ-a, pa da se na njima odluči o kandidatima, a onda taj prijedlog proslijedi u Zagreb na razmatranje.

Međutim, ove godine odluka o tome donesena je u Zagrebu, bez da se o tome raspravi na sastanku Županijskog odbora HDZ-a.

 

 

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.