Plenković u Ninu: Činimo sve za zdravlje građana i gospodarski oporavak

Predsjednik HDZ-a, Andrej Plenković, zajedno sa kandidatima s liste za IX. izbornu jedinicu, posjetio je danas grad Nin, gdje je upriličeno druženje s građanima. Tom prilikom Plenković je dao izjavu za medije.

“Drago mi je da smo obišli Nin i vidjeli koliko je obnovljen nakon one velike nevolje koja ga je snašla, prilikom velike poplave koja je pogodila zadarski keaj. Omogućili smo gradonačelniku da se obnove mostovu, uredi obala, da Nin ponovo bude jedinstvena turistička destinacija sa svojom povijesnom baštinom. Imali smo niz sastanaka, sva ministarstva su sjajno reagirala i podržala obnovu.” – kazao je Plenkovic6, a osvrnuo se i na izjave predsjednika SDP-a, Davora Bernardića, dane danas u Splitu.

” Gospodin Bernardić i SDP mijenjaju stavove kako vitar puše, nemaju iskustva ni znanja, mi smo se snažno oduprli korona virusu, a i ubuduće moramo paziti i na sebe i druge. Bolest nije nestala, a za razliku od SDP-a, mi želimo održati izbore, obnoviti povjerenje birača, da možemo se baviti gospodarskim oporavkom. Puno smo naučili o krizi, učinit ćemo sve za zdravlje naših sugrađana.” – poručio je Plenković.

IMG_20200620_145623-800x600-01

PhotoPictureResizer_200620_152931074_crop_800x415-01