POD NAZIVOM “HVALA BRANITELJI” Na plaži u Bibinjama održan turnir u odbojci na pijesku

Jučer je u Bibinjama na plaži Punta, pored D Marine Dalmacija, povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, organiziran  tradicionalni turnir u odbojci na pijesku pod nazivom „Hvala branitelji“. Na turniru se igralo po pravilima 2 na 2, ukupno sedam ekipa borilo se za prvo mjesto.

 Ekipa ˝Gof˝, u sastavu Antonio Surać i Filip Šestan, isplivala je do pobjede u tri seta u srazu s ekipom ˝Punta˝ Tomislava Fuzula i Domagoja Lisice. U susretu za treće mjesto ˝Štrenje˝ su bile jače (21:14) od ekipe ˝Catanaccio˝ u kojoj su igrale dvije cure; Dinka Sikirić i Iva Milanović.

 

          S obzirom na to da je bilo lošije vrijeme, puhala je jaka bura, a paralelno se u Sukošanu održavao još jedan turnir, zadovoljni smo s odazivom ekipa. Imali smo dvije najjače ekipe na ovom području. Aktualni prvak RH sa ekipom Mladost Marina Kaštela, Filip Šestan i Antonio Surać, igrač prvoligaša Zadra igrali su finale protiv sastava ˝Punte˝ Tomislava Fuzula i Domagoja Lisice koji su nekadašnji prvaci RH u mlađim dobnim kategorijama dvoranske odbojke. Fuzul je bio i prvak RH u odbojci na pijesku u paru s Brunom Šimunićem – kazao je Tomislav Šimunić, tajnik Kluba odbojke na pijesku Bibinje.

 U organizaciji turnira pomogle su i cure iz Škole odbojke Bibinje, neke od njih su igrale dok su ostale sudjelovale u tehničkoj organizaciji turnira, vodile su zapisnik, brinule o semaforu i rezultatima.

Odbojka na pijesku bibinje 800x427-01