PODIJELIMO VIDEO Podržimo otočane koji moraju čekati prijevoz na kiši i vjetru PODIJELIMO VIDEO Podržimo otočane koji moraju čekati prijevoz na kiši i vjetru
Dr. sc. Mate Kosor napravio je video uradak kojim pokazuje koliki je problem nedostatak natkrivene nadstrešnice u luci Gaženica za stanovnike otoka koji trajektom... PODIJELIMO VIDEO Podržimo otočane koji moraju čekati prijevoz na kiši i vjetru

Dr. sc. Mate Kosor napravio je video uradak kojim pokazuje koliki je problem nedostatak natkrivene nadstrešnice u luci Gaženica za stanovnike otoka koji trajektom putuju u Zadar, a problem posebno dolazi do izražaja zimi i po nevremenu.

Ukoliko video bude dovoljno vidljiv, smatra dr. sc. Kosor, možda potakne nadležne da problem riješe.

 • Elza

  1. studenoga 2018. #1 Author

  Super ideja, i ja sam to više puta promislila. Moramo misliti i na naše ljude, naše otočane.

  Odgovori

 • Anonimno

  1. studenoga 2018. #2 Author

  Svaka Vam čast,nadam se da ce se u skorije vrijeme nešto realzirati jer je to sramota………a ministri kad idu na more neka pogledaju malo oko sebe,,,,,,SRAMOTA.

  Odgovori

 • John Masina

  23. srpnja 2019. #3 Author

  Ja sam iz Preka živim u Americi. Dođem po ljeti. Vruće čekamo dok počnu puštati na trajekt. I oni što puštaju unutra isto čekaju nekakvo vrijeme. Dođe to vrijeme i ajde kao blago jedan preko drugoga. I ravno gore za šank da se sa pićem ohlade, Što bi bilo krivo da puste i pola sata ranije. Zato neka nitko ne ide piti dok ne počnu puštati ranije ako je brod već tamo., Živili otočani!

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.