PODROOM Izbor za miss i mistera maturanata PODROOM Izbor za miss i mistera maturanata
Nakon uspješnog zbroja svih proslava maturalnih zabava srednjih škola zadarske županije, došlo je vrijeme za mali povratak u jednu tradiciju koja se ugasila davne... PODROOM Izbor za miss i mistera maturanata

Nakon uspješnog zbroja svih proslava maturalnih zabava srednjih škola zadarske županije, došlo je vrijeme za mali povratak u jednu tradiciju koja se ugasila davne 2013. godine.

Biti će to prava velika fešta, poslijednji oproštaj srednjoj školi i ono najvažnije – ZBOGOM maturi!

20. izbor za “Miss & mister zadarskih maturanata” održati će se 23. lipnja. Mjesto radnje Podroom Club. Početak je u 22 sata, a cijena ulaza je 30 kn.

Upad osiguravate na način da rezervaciju karata obavljate putem inboxa spajalice, pa te karte skupljate u Kulta od 20.06. do 23.06. od  11 do 14 sati.

Čekaju vas OGROMNA iznenađenja!

Stručan žiri, poseban gost iznenađenja kao voditelj cijelog showa, vrhunska glazba, poseban program večeri, bogate nagrade titulama najljepših maturanata, njihovim pratnjama, a i one utješne za prve/druge pratilje.

Kandidata nesumnjivo ima, a vidjet ćete ih i u medijima koji prate čitav slijed ovog događaja.

“Uvucite se ponovo u svoje najljepše odjevne kombinacije, zasjenite sami sebe i pokupite lentu najljepšeg kući uz sjećanje na sve male i velike uspomene srednje škole. Želimo Vam do tad da rasturite maturu i uspješno upišete željene fakultete, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo”, poručuju organizatori.