GESTA ZADARSKOG PODUZETNIKA ODUŠEVILA HRVATSKU JAVNOST Oboljelima od raka na korištenje dao 40 stanova! GESTA ZADARSKOG PODUZETNIKA ODUŠEVILA HRVATSKU JAVNOST Oboljelima od raka na korištenje dao 40 stanova!
Vijest da je jedan zadarski poduzetnik dao na korištenje oboljelima od raka oduševila je cijelu Hrvatsku. Većina portala o tome je izvijestila, tako da... GESTA ZADARSKOG PODUZETNIKA ODUŠEVILA HRVATSKU JAVNOST Oboljelima od raka na korištenje dao 40 stanova!

Vijest da je jedan zadarski poduzetnik dao na korištenje oboljelima od raka oduševila je cijelu Hrvatsku. Većina portala o tome je izvijestila, tako da su rijetki koji nisu čuli za ovaj plemenit čin.

Naime, nakon akademika Franje Šveleca i njegove supruge Dobrile, koji su zadarskoj Ligi u borbi protiv raka ostavili u nasljedstvo stan, građevinski poduzetnik Igor Karuc, suvlasnik tvrtke “Prestige”, odlučio je na korištenje dati više od 40 stanova svoje tvrtke koji stoje neiskorišteni.

Ova izuzetno plemenita gesta oduševila je javnost, a posebno one ljude koji su prošli borbu protiv zloćudne bolesti.

Posebno im je teško bilo kada su morali putovati u drugi grad na zračenje i terapiju, a tamo nisu imali gdje ostati, ili bi članovi obitelji morali plaćati smještaj da bi ih mogli posjećivati u bolnici.