Policija istražuje ubojstvo muškarca i ozljeđivanje ženske osobe u Selinana Policija istražuje ubojstvo muškarca i ozljeđivanje ženske osobe u Selinana
Sinoć, 24. srpnja oko 21 sati, policija je zaprimila dojavu da se na području Selina, u obiteljskoj kući nalazi mrtvo tijelo muškarca te da... Policija istražuje ubojstvo muškarca i ozljeđivanje ženske osobe u Selinana

Sinoć, 24. srpnja oko 21 sati, policija je zaprimila dojavu da se na području Selina, u obiteljskoj kući nalazi mrtvo tijelo muškarca te da je jedna ženska osoba ozlijeđena.
 
Odmah po zaprimljenoj dojavi policijski službenici su izašli na mjesto događaja gdje su pronašli mrtvo tijelo muške osobe dok je ozlijeđenoj ženskoj osobi pružena je liječnička pomoć te se nalazi izvan životne opasnosti.
 
U službenim prostorijama policije nalazi se muška osoba koja s dovodi u svezu sa navedenim događajem te je u suradnji s nadležnim državnim odvjetništvom u Zadru u tijeku kriminalističko istraživanje, kojim će se utvrditi sve okolnosti ovog događaja.