Policija otkrila detalje ubojstva ispred noćnog kluba na Pagu Policija otkrila detalje ubojstva ispred noćnog kluba na Pagu
Zona zabave, jutros oko 6 sati pretvorila se u poprište zločina. Policija je zaprimila dojavu da je u Kolanjskom Gajcu, na otoku Pagu, jedna... Policija otkrila detalje ubojstva ispred noćnog kluba na Pagu

Zona zabave, jutros oko 6 sati pretvorila se u poprište zločina. Policija je zaprimila dojavu da je u Kolanjskom Gajcu, na otoku Pagu, jedna osoba ranjena iz vatrenog oružja. Ustrijeljeni je muškarac u vozilu Hitne pomoći, na putu prema bolnici, preminuo.

Nerado o tome pričaju oni koji su bili blizu okršaja.  Ubijeni muškarac državljanin je Crne Gore, osumnjičeni – Srbije, pa su u istragu uključene srbijanska i crnogorska policija. Brzo se šire glasine – u medijima se spekulira da je riječ o obračunu krim-miljea. Pitanje je li riječ o naručenom ubojstvu u policiji nisu željeli komentirait kao ni to da je strani državljanin imao vatreno oružje kod sebe.

Načelnik općine Kolan smatra da sigunost mještana i turista nije ugrožena.

Zločin je komentirao i Šime Gligora, načelnik općine Kolan.

– Neće naškoditi imidžu obiteljske destinacije u ostalim mjestima općine Kolan. Što se tiče same sigurnosti, imaju nadzorne kamere i 24 sata svoje zaštitare, rekao je Gligora.
Najnovije informacije s Paga popodne je javila novinarka HRT-a Žana Morović Rudić.

– Ovdje na plaži Katarelac u klubu samo 50-ak metara od mene dogodilo se jutros ubojstvo. Neslužbeno se doznaje da se radi o mafijaškom obračunu, možda i naručenom ubojstvu. Muškarac (28) , državljanin Srbije u policiji je kao osumnjičen i nad njim se provodi kriminalističko istraživanje koje bi ovaj slušaj trebalo rasvijetliti. Brzom intervencijom policajaca u rano jutro je svladan i priveden postaju, a ranjeni mladić, državljanin Crne Gore, podlegao je ozljedama na putu do bolnice, izvijestila je Morović Rudić.

0 seconds of 51 seconds

Na mjesto događaja upućeni su policijski službenici te je ubrzo u prostorije policije privedena osoba koja se dovodi u vezu s navedenim događajem.

– Jutros oko 6 sati policija je zaprimila dojavu da je na plaži Katarelac muška osoba ranjena vatrenim oružjem. Brzom reakcijom policije osumnjičena osoba je dovedena u prostorije policijske postaje. Osumnjičena osoba u međuvremenu je i uhićena, rekao je Željko Blaić, načelnik Policijske postaje Pag.

Ranjeni je muškarac u vozilu Hitne medicinske pomoći na putu prema bolnici preminuo.

Neslužbeno – ispred noćnog kluba sukobili su se državljanin Srbije te mlađi muškarac iz Crne Gore, koji je ubijen hicem u glavu.