Policija privela dvojicu muškaraca i ženu zbog vožnje u pijanom stanju Policija privela dvojicu muškaraca i ženu zbog vožnje u pijanom stanju
Sinoć oko 20 sati u Gornjem Karinu, policijski službenici Policijske postaje Obrovac zatekli su 51-godišnjeg vozača, koji je upravljao Golfom (ZD) pod utjecajem alkohola... Policija privela dvojicu muškaraca i ženu zbog vožnje u pijanom stanju

Sinoć oko 20 sati u Gornjem Karinu, policijski službenici Policijske postaje Obrovac zatekli su 51-godišnjeg vozača, koji je upravljao Golfom (ZD) pod utjecajem alkohola od 2,6 g/kg.
Sinoć nešto iza 20 sati u ulici Matije Gupca u Zadru, policijski službenici Prve policijske postaje Zadar zatekli su 35-godišnjeg vozača, koji je upravljao Audijem (PŽ) pod utjecajem alkohola od 1,9 g/kg.
Sinoć oko 23 sata u ulici Hrvoja Ćustića u Zadru, policijski službenici Druge policijske postaje Zadar zatekli su 39-godišnu državljanku SAD-a, kako upravljao Citroenom (VŽ) pod utjecajem alkohola od 3,6 g/kg.
Svo troje alkoholiziranih vozača su isključeni iz prometa te su zadržani u prostorijama policije do otrežnjenja, a protiv njih se podnose optužni prijedlozi zbog vožnje pod utjecajem alkohola.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.