Policija pronašla čovjeka koji je teško ozlijedio psa, podnijeta kaznena prijava Policija pronašla čovjeka koji je teško ozlijedio psa, podnijeta kaznena prijava
Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad 60-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči za nanošenje ozljeda psu.  Naime, nakon što je... Policija pronašla čovjeka koji je teško ozlijedio psa, podnijeta kaznena prijava

Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad 60-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči za nanošenje ozljeda psu. 

Naime, nakon što je jučer, 05. listopada u popodnevnim satima u Osječkoj ulici u Biogradu, na ulici, građanin pronašao ozlijeđenog psa pasmine belgijski ovčar te ga odveo kod veterinara gdje mu je pružena pomoć i kojom prilikom su mu utvrđene ozljede nastale od vatrenog oružja, policijski službenici su na temelju prikupljenih saznanja ubrzo došli do muške osobe nad kojom je provedeno kriminalističko istraživanje zbog sumnje u kazneno djelo Ubijanje ili mučenje životinja.
Tako ga se sumnjiči da je jučer oko 15.00 sati iz lovačkog oružja, kojeg legalno posjeduje pucao u psa kojeg je tom prilikom ozlijedio. 

Oružje mu je oduzeto, a protiv 60-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava.