POLICIJA SE VRAĆA NA POLUOTOK PU zadarska otvorila područni ured POLICIJA SE VRAĆA NA POLUOTOK PU zadarska otvorila područni ured
Godinu dana nakon preseljenja policijske postaje Zadar na lokaciju u ulici Stjepana Radića, policija se vraća na Poluotok otvaranjem područnog ureda na adresi Zore... POLICIJA SE VRAĆA NA POLUOTOK PU zadarska otvorila područni ured

Godinu dana nakon preseljenja policijske postaje Zadar na lokaciju u ulici Stjepana Radića, policija se vraća na Poluotok otvaranjem područnog ureda na adresi Zore dalmatinske 1. 

Policija je cijelo vrijeme bila prisutna na Poluotoku svojim ophodnjama i nismo primjetili da je reakcija policije bila sporija, ali željeli smo se približiti građanima na Poluotoku. U posljednje tri godine u uređenje prostora u Zadru policija je uložila oko 22 milijuna kuna, a ovo je završetak tog ciklusa ulaganja. Želimo biti pristupačniji građanima u sezoni i izvan nje, a i turistima, zato nastavljamo i s projektom stranih policajaca u sezoni. Upravo PU zadarska je započela s ovim projektom 2006., pokazao se toliko dobrim da se proširio i na druge države, a ove godine imamo policajce iz Kine, Austrije, Mađarske i Poljske.“- rekao je načelnik PU Anton Dražina.

“Imamo iznimno zahtjevnu turističku sezonu koja iziskuje veliki napor i turističkih djelatnika, ali i svih javnih službi. Broj turista je velik, i oni i građani očekuju sigurnost.”- naglasio je gradonačelnik Branko Dukić.