Policija sumnjiči 54-godišnjeg Zadranina za preprodaju droge Policija sumnjiči 54-godišnjeg Zadranina za preprodaju droge
Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga ove Policijske uprave proveli su kriminalističko istraživanje nad 53-godišnjakinjom, koju se sumnjiči za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama. Naime,... Policija sumnjiči 54-godišnjeg Zadranina za preprodaju droge

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga ove Policijske uprave proveli su kriminalističko istraživanje nad 53-godišnjakinjom, koju se sumnjiči za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.
Naime, u sklopu kriminalističkog istraživanja kod 53-godišnjakinje je pronađeno sveukupno 16 PVC vrećica droge heroin težine 70.7 grama, jedna PVC vrećica droge kokain težine 0.2 grama, jedna vrećica droge hašiš težine 0.3 grama, digitalna vaga namijenjena preciznom vaganju droge te novčani iznos od 9.300 kuna i 105 EUR-a za koji se sumnja da je pribavljen preprodajom droge. Droga i vaga, kao i novčani iznos su joj oduzete, a ulična vrijednost zaplijenjene droge se procjenjuje na iznos oko 28.000 kuna.
Uz kaznenu prijavu zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, 53-godišnjakinja će biti predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.