Policija uhitila 3 mladića zbog drske krađe limenki pića s benzinske postaje Policija uhitila 3 mladića zbog drske krađe limenki pića s benzinske postaje
Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad tri muške osobe u dobi od 22,24 i 25 godina, koje se sumnjiči... Policija uhitila 3 mladića zbog drske krađe limenki pića s benzinske postaje

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad tri muške osobe u dobi od 22,24 i 25 godina, koje se sumnjiči za drsku krađu.

Tako se trojac sumnjiči da su nedjelju oko ponoći na Zagrebačkoj ulici u Zadru, došli na benzinsku postaju u vlasništvu trgovačkog društva, te se oglušili na upozorenje djelatnika kako je postaja zatvorena i iz hladnjaka za piće otuđili desetak limenki pića/piva. Nakon toga su se udaljili s vozilom koje ih je po prethodnom dogovoru čekalo u blizini.
Policijski službenici su ih ubrzo zatekli u ulici Put Stanova, kojom prilikom su kod istih pronađene otuđene limenke pića te su privedeni u prostorije policije, dok je kod jednog pronađena i 1 gram marihuane.
Protiv sve trojice je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe, dok je protiv 25-godišnjaka podnesen i optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.