Policijski očevid potvrdio – Požar u Smokoviću namjerno je izazvan Policijski očevid potvrdio – Požar u Smokoviću namjerno je izazvan
Na mjestu događaja izbijanja požara, koji je izbio dana 25.srpnja oko 11,50 sati u Smokoviću, policijski službenici su proveli očevid te provode ostale potrebite... Policijski očevid potvrdio – Požar u Smokoviću namjerno je izazvan

Na mjestu događaja izbijanja požara, koji je izbio dana 25.srpnja oko 11,50 sati u Smokoviću, policijski službenici su proveli očevid te provode ostale potrebite mjere i radnje.

Dovršenim očevidom utvrđeno je kako je požar izbio uslijed djelovanja toplinske energije otvorenog plamena, a u požaru kojim je zahvaćena veća površina trave i niskog raslinja  je izgorjelo jedno teretno vozilo, oko 50 košnica s pčelama, prostor otvorenog skladišta te više sadnica bajama, maslina, smokava i drugih kultura.

U tijeku je kriminalističko istraživanje u svezi kaznenog djela  dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom te utvrđivanje vlasništva i nastale materijalne štete.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.