POLIČNIK Susret univerzalnih sportskih škola Zadarske županije okupio stotinu malih sportaša! POLIČNIK Susret univerzalnih sportskih škola Zadarske županije okupio stotinu malih sportaša!
Društvo sportske rekreacije „Abeceda sporta ABC“ iz Murvice pod pokroviteljstvom Općine Poličnik i nacionalnog parka Paklenica organiziralo je Susret univerzalnih sportskih škola Zadarske županija.... POLIČNIK Susret univerzalnih sportskih škola Zadarske županije okupio stotinu malih sportaša!

Društvo sportske rekreacije „Abeceda sporta ABC“ iz Murvice pod pokroviteljstvom Općine Poličnik i nacionalnog parka Paklenica organiziralo je Susret univerzalnih sportskih škola Zadarske županija.

Pred više od 300 gledatelja i stotinjak sudionika, susret je 9. travnja u sportskoj dvorani Osnovne škole otvorio Davor Lončar, načelnik Općine Poličnik.
On je pohvalio organizaciju ovog događaja, te obećao da će organizatori i u buduće imati podršku Općine u vidu pokroviteljstva, te im obećao svu pomoć pri poboljšanju uvijeta rada i postizanja uspješnih rezultata.
Zahvalio se i ravnatelju NP Paklenica, Zlatku Marasoviću, koji je pomogao pokroviteljstvom ovo natjecanje.

Načelnik Lončar je pozdravio rad i drugih sudionika ovoga natjecanja USŠ JUNIOR iz Biograda , USŠ START iz ZADRA, te NSŠ SV MIHOVIL iz Preka. Zahvalio im je na odazivu, te ovim putem pozvao sve univerzalne sportske škole da se međusobno dogovore oko ovakvog vida susreta i stvore neki kalendar natjecanja.

Rezultati natjecanja su:

1. mjesto JUNIOR BIOGRAD

medalje i pehare uručio izbornik hrvatske nogometne reprezentacije U -19 i prijatelj DSR Abeceda sporta gospodin FERDO MILIN

2. mjesto START ZADAR 

medalje i pehar dodjelio je veliki sportski radnik i žila kucavica otočkoga sporta gospodin KREŠIMIR JAKLIN

3. mjesto SV MIHOVIL

Medalje i pehar dodjelio je dugogodišnji predsjednik MNK MURVICA i vrijedan sportski djelatnik SREĆKO SURAĆ iz Murvice

4. mjesto DSR ABECEDI SPORTA ABC iz Murvice

Medalje za sve polaznike i natjecatelje Abecede sporta kao i svu djecu navijače sa istog susreta dodjelio je predavač na Veleučilištu Marka Marulića u Kninu prof . SLAVEN DRAGAŠ, inače i voditelj ekipe ABC.

Ravnatelj NP Paklenica, Zlatko Marasović, sve dijelitelje priznanja, medalja i pehara nagradio je sa vrijednim knjigama i CD-ima o Nacionalnom parku PAKLENICA.

Predsjednik ABC – Ante Dokoza dodijelio je Plaketu zahvale načelniku Općine Poličnik Davoru Lončaru, dopredsjednik ABC prof. Jure Perković dodijelio je plaketu zahvale ravnatelju NP PAKLENICA , a u ime organizatora svim nazočnima se je zahvalio i tajnik ABC Miro Surać koji je ujedno i vodio športski program.

FOTOGALERIJU pogledajte klikom OVDJE

policnik