POLITIČKE VEZE SVODNIKA Prijetelj je dopredsjednika Županijske skupštine i šefa Starčevićanaca

Dopredsjednik Skupštine Zadarske županije i predsjednik županijske organizacijr HSP-a dr. Ante Starčević, Tomislav Šarić, prijatelj je Radamesa Benettija, talijanskog državljanina uhićenog prije nekoliko dana radi organizacije prostitucije na širem području Zadarske županije.

CYMERA_20160208_225301-1-800x420Njemu je, podsjetimo, istražni sudac odredio jednomjesečni pritvor kako tijekom istrage ne bi mogao utjecati na svjedoke, a sumnjiči ga se da je u barem 13 navrata organizirao susrete zadarskih prostitutki s raznim muškarcima.

Šarića i Benettija veže i prijateljstvo na Facebooku.

Iako je Šarić godinama aktivan na Facebooku, on tamo ima svega 147 prijatelja. Dakle, on nije kao drugi političari, koji na Facebook primaju sve i svakoga – Šarić ima uski krug članova obitelji, rodbine i prijatelja i s njima dijeli fotogragije iz privatnog i obiteljskog života. Među njima je i Talijan Radames Benetti.

Kakva je priroda odnosa između Šarića i Benettija za sada nismo uspjeli doznati budući da je istaknuti Starčevićanac bio nedostupan.rudolf dvorski

Za komentar smo zamolili dožupana Rudolfa Dvorskog koji je ujedno i dopredsjednik HSP-a dr. Ante Starčević na nacionalnoj razini.
“Ne bih htio ulaziti u to zašto je netko s nekim prijatelj na Facebooku, ali poznavajući Tomislava Šarića uvjeren sam da će on imati logičan odgovor na to pitanje” – kazao nam je kratko dožupan Dvorski.

Mi ne dovodimo nikoga u vezu osim što navodimo činjenicu da je među malobrojnim prijateljima Tomislava Šarića na Facebooku i uhićeni Talijan optužen za organiziranje prostitucije.

Inače, za Benettija prijatelji kažu da je zanimljiv i ugodan čovjek, dobar prijatelj, te sjajan dreser lovačkih pasa.

Epizoda s prostitucijom većinu njih je iznenadila, ali i tu ga brane – kažu kako nema ništa loše u tome ako je spojio mlade i atraktivne žene željne zarade s muškarcima ima koji su spremni platiti njihove usluge.

fejs 3