Pomoćnik ministrice, Zadranin Mario Bebić, ostao zatočen u zgradi Ministarstva

Zadranin Mario Bebić, pomoćnik ministrice rada i mirovinskoga sustava Nade Šikić, doživio je danas pomalo neugodno iskustvo na poslu, a podijelio ga je s prijateljima na Facebooku.

Dogovorio je važan poslovni sastanak u uredu koji se odužio i nakon radnog vremena, a kada su, po njegovu završetku, odlučili napustiti zgradu ministarstva – nisu to mogli učiniti jer su ostali zaključani.

Nakon toga uslijedilo je telefoniranje, pokušao je dobiti poslovnu tajnicu, međutim ona je pozive na službeni mobitel preusmjerila na broj u uredu.

Nakon toga uspio je nekako dobiti drugu tajnicu, koja je pomogla oko toga da se kontaktira čistačica i oslobodi ih.

Bebiću, kao i glasnogovorniku Ministarstva, koji je također bio nazočan na sastanku, ostala je neugodna dužnost gostu objasniti kako se dogodilo da su ostali zaključani.

Ovo je pokazatelj da je do sada u Ministarstvu bila praksa da nakon 16 sati nitko ne ostaje raditi.

Inače, Bebić je prije dolaska na dužnost pomoćnika ministrice imao bogatu karijeru.

Na Sveučilištu u Zadru završio je studij psihologije, a mnogim Zadranina, kao i široj javnosti, poznat je kao dugogodišnji direktor Caritasa u Zadru.

Pored toga, radio je na Sveučilištu, bio je pa šef poslovnice Privredne banke u Zadru, te član uprave Hrvatske pošte i KK Zadra.

Bebić će, nakon ovog iskustva danas, morati voditi računa o tome da se, ako planira raditi prekovremeno, osigura da ne ostane zaključan.