POMOZIMO Večeras humanitarni koncert za Krešu Mirkova u Bibinjama

U sportskoj školskoj dvorani u Bibinjama, večeras u 19 sati održava se humanitarni koncert “Korak za Krešimira”. Krešimir Mirkov (24) iz Bibinja u prosincu 2015. g. doživio je automobilsku nesreću od koje je ostao nepokretan. Do sada je organizirano nekoliko humanitarnih akcija, ali potrebna je dodatna pomoć.
Kupnjom karte u iznosu od 40 kn za koncert, pomaže se adaptacija automobila koja će olakšati Krešimiru bolju mobilnost i lakše funkcioniranje u svakodnevici, nabava invalidskih kolica koje se mogu sklopiti i drugih pomagala te pomoć obitelji.

Svoje sudjelovanje potvrdili su Đani Maršan, Ivica Sikirić Ićo, Zbor mladih Magnificat iz Bibinja, Mladi župe Belafuža, Magnificat, sastav HKUMST-a Zagreb, Amenda Stošić i prijatelji te iz Zagreba Zvonimir Kalić, s. Dijana Lončarek i Adrijana Baković.

Dramska sekcija HKUMST-a Zadar u sklopu svog projekta ‘Smijehom do zdravlja’ će izvesti scenski prikaz ‘Nevidljivi prijatelj’.

Pomoći se može i uplatom na račun IBAN: HR3924070001500318721 kod OTP banke.

Organizator akcije je Hrvatska katolička udruga medicinskih sestara i tehničara Zadar. Sponzori akcije su: Bibinjac d.o.o., Općina Bibinje, Prirodoslovno-grafička škola Zadar, Cvjećarna Lantana, ZAMP, Mate Delija i Josip Lonić.

Karte se mogu kupiti u župnim uredima u Bibinjama, Sv. Filip i Jakovu i Biogradu, u knjižarama Verbum i Naklada Benedikta u Zadru te na dan održavanja koncerta ispred sportske školske dvorane  u Bibinjama.

Na koncertu će se moći ostaviti i dobrovoljni prilog za Krešimira Mirkova, a zauzvrat će se moći dobiti rukotvorine. Među onima koji će ih izraditi je i volonterska likovna radionica ‘Pinel’ Ekonomske škole u Zadru.

Za one koji nemaju osobni prijevoz za koncert u Bibinje, u nedjelju 26. veljače organiziran je besplatan prijevoz s Autobusnog kolodvora u Zadru, koji s perona br. 35 kreće u 18,00 sati.