POMOZITE Dariji je bolje, ali treba financijsku pomoć za terapije kako bi prohodala!

Mnogi Zadrani pokazali su veliko srce kada je trebalo pomoći našoj sugrađanki Dariji Šimunov.

Humanitarnim akcijama pomogli su oko prikupljanja novca potrebnog za liječenje, te je tako spasili od sigurne smrti.

Darijino stanje puno se popravilo, međutim treba redovito vježbati i ići na terapije, a za to joj treba novac. Stoga se odlučila ponovo zamoliti za pomoć dobre ljude.

“Uz svakodnevno vježbanje s terapeutom svaki dan sam stabilnija i do nedugo sam samo mogla ležati, a sada svaki dan sve samostalnije sjedim. Opće stanje mi je neočekivano poboljšano i nalazi koje šaljem u prilogu pokazuju da moji bubrezi rade. Već sedam godina nalazi su bili jako loši da bi sada bili skroz u redu. U liječenju za neuroboreliozu došla sam do stanja kada su mi rekli da sam službeno zdrava. Posto je moje tijelo zaboravilo svih ovih godina postojati sada učim sve ispočetka. Put preda mnom je dug ali pomka ima. Potrebne su mi jako intenzivne vjezbe s terapeutom koje i sada provodim uz placanje. Moja sredstva su pri kraju i ovim putem apeliram na sve tvrtke koje bi mi mogle izaci u susret brem svaka po jedan mjesec. Iznos za jedan mjesec samo terapije iznosi 5000kn. Moje slike govore sve. Bolje sam i nadam se da cu do cilja svojim upornim vježbanjem. Hvala svima jos jednom koji su mi pomogli u akciji za mene na bilo koji način, jer zbog svih njih ja imam ŽIVOT. Sretna sam i puna nade u bolje sutra.Sve Vas voli Darija.”

Dariju možete kontaktirati na broj mobitela 099 759 9948 ili uplatiti na račun u Raiffeisen banci na ime Darija Šimunov HR3424840083211151757.