PONOS PAKOŠTANA Kći heroja Mira Barešića, prelijepa Andrea Jelena, niže uspjehe u inozemstvu! PONOS PAKOŠTANA Kći heroja Mira Barešića, prelijepa Andrea Jelena, niže uspjehe u inozemstvu!
Bivša miss turizma Hrvatske, prelijepa Andrea Jelena Barešić, porijeklom iz mjesta Drage kraj Pakoštana, koja živi i radi u inozemstvu, jedna je od djevojaka... PONOS PAKOŠTANA Kći heroja Mira Barešića, prelijepa Andrea Jelena, niže uspjehe u inozemstvu!

Bivša miss turizma Hrvatske, prelijepa Andrea Jelena Barešić, porijeklom iz mjesta Drage kraj Pakoštana, koja živi i radi u inozemstvu, jedna je od djevojaka u novom spotu poznatog poznatog američkog repera Tyga.

Poznata manekenka u spotu za $ervin Dat Raww se pojavljuje kao “zločesta”  gangsta djevojka s cigaretom u ustima, a to joj nije prvi put da je s modnih pista skrenula pred kamere.

Prije tri godine uspješno je odigrala ulogu žrtve trgovine ljudima u turskom filmu producenta Erdogana Badila.

Njeni uspjesi u svijetu show businesa posebno vesele stanovnike Pakoštana, a posebno Draga, odakle je i njen otac, pokojni Miro Barešić.

On je bio jedan od poznatijih hrvatskih revolucionara, oko čijeg imena se isprepliću kontraverzne priče dok je živio u inozemstvu.
On se početkom Domovinskog rata vratio u Hrvatsku i odmah otišao na bojište, gdje je, na žalost, izgubio život.
Njegova smrt nije do kraja rasvijetljena, nagađalo se da je možda ubijen i od svojih sunarodnjaka, te da se to zataškalo.