PONOVO NA POZORNICI Klapa Intrade najavila svoje prve koncerte

Tomislav Bralić i klapa Intrade planiraju ove godine uživati u svakom koncertu kao da su na samom početku karijere a ne izvođači koji nas više od 35. godina oduševljavaju svakim novi nastupom i novom pjesmom! Ovih dana su snimili i spot za novu pjesmu “Kada jednom odem” koju će predstaviti na ovogodišnjem Splitskom festivalu.


Svojim šarmom, opuštenošću i radošću Tomislav Bralić i Intrade već godinama osvajaju gdje god stignu. Ništa ih neće pokolebati pa su odlučili svoj veliki rođendan – 35 godina karijere proslaviti u 2021.! Od a cappella početaka do današnjega modernog izričaja dalmatinske pisme, prošli su zaista svašta i vidjeli mnoga mjesta, gradove, države i druge kontinente te nastupili od konoba pa sve do arena i stadiona.


Ovo ljeto biti  će raspjevano  da se klapa i publika izgušta do mile volje. Ovom prilikom najavit ćemo prva dva koncerta klape, koji su dio vrlo značajnog  projekta „Jer svirati se mora“ koji je pokrenuo niz koncerata u Hrvatskoj .


MAKARSKA – LJETNO KINO,   20.06.2021.  u 20:30 sati
SOLIN – GRADINA ,  23.07.2021.  u 21:00 sat


Prvi koncert  održat će se u Makarskoj, u ljetnom kinu, koji je važan koncertni prostor s bogatom poviješću. Klapa je tamo održala brojne koncerte, a veže ih lijepa uspomena za taj grad gdje su dobili i „Porin“ 2007. za najbolju klapsku izvedbu  za pjesmu „Jube  moja“ sa sestrama Husar.


Ulaznice  za  koncert u Makarskoj su u prodaji od 29.05., a za Solin od 03.06.


Koncert u solinskoj Gradini će biti prava poslastica koja će dočekati klapu i publiku  potpuno renovirana i u punom sjaju! Omiljeni  koncertni prostor zbog jedinstvenog ambijenta vrlo brzo postat će ponovno nezaobilazno mjesto, a Solin grad u kojem imate na izbor povijesne lokalitete idealne za velike spektakle. Čim je klapa saznala da se Gradina renovira poželjeli su tu nastupiti  jer su im najdraži nastupi u prostorima koji imaju povijesnu vrijednost i autentičnu arhitekturu.


No, najveći im je gušt stati na domaće tlo i sa svojom vjernom publikom uživati u onome u čemu su najbolji – u pismi i zabavi.


Ovom prilikom Tomislav Bralić je pozvao na koncerte:
“Pozivam sve ljubitelje naših pjesama da dođu u Makarsku i Solin te da na vrijeme osiguraju karte jer će ih biti manje nego inače i zapivaju s nama!”


Vrlo brzo ćemo objaviti i druge koncerte koji čekaju slavljenike  i njihovu vjernu publiku a nastupat će u cijeloj Hrvatskoj, Sloveniji i BiH. Klapa je pripremila puno iznenađenja koja ćemo otkrivati postepeno.


Ulaznice za prvi koncert potražite na www.eventim.hr, a do nastupa uživajte u njihovim spotovima!

Program sufinanciran putem Natječaja “Jer svirati se mora” provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.