Posebna regulacija prometa na Dan obrane Grada Zadra Posebna regulacija prometa na Dan obrane Grada Zadra
Iz PU zadarske obavještavaju o posebnoj regulaciji povodom obilježavanja Dana obrane Grada Zadra 6. listopada 2018. godine. “Na području grada Zadra tijekom ovog vikenda... Posebna regulacija prometa na Dan obrane Grada Zadra

Iz PU zadarske obavještavaju o posebnoj regulaciji povodom obilježavanja Dana obrane Grada Zadra 6. listopada 2018. godine.

“Na području grada Zadra tijekom ovog vikenda održava se niz svečanosti. Ovom prilikom sudionicima u prometu skrećemo pozornost da će u zonama mjesta obilježavanja Dana obrane Zadra, posebno dana 6. listopada 2018. godine i to u Ulici Franka Lisice (Gradsko groblje Zadar); Ulicama Ante Starčevića i  Vlatka Mačeka (spomen obilježje Imotskim sokolovima) u vremenu od 08 do 11 sati, te na području gradskih predjela Ploča i Dračevac, u vremenu od 11 do 14 sati, promet biti pojačan, a kretanje moguće otežano zbog većeg broja vozila i sudionika.

Pozivamo stoga sudionike u prometu na strpljenje i razumijevanje, te molimo da se pridržavaju uputa policijskih službenika u navedenim zonama prometovanja.”

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.