POSLIJE UBOJSTVA SUPRUGE Liječnici mu spasili život, te će odgovarati za počinjenje teškog ubojstva POSLIJE UBOJSTVA SUPRUGE Liječnici mu spasili život, te će odgovarati za počinjenje teškog ubojstva
Županijsko državno odvjetništvo u Zadru je donijelo rješenje o provođenju istrage protiv hrvatskog državljanina (1963.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela teškog ubojstva... POSLIJE UBOJSTVA SUPRUGE Liječnici mu spasili život, te će odgovarati za počinjenje teškog ubojstva

Županijsko državno odvjetništvo u Zadru je donijelo rješenje o provođenju istrage protiv hrvatskog državljanina (1963.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela teškog ubojstva iZ Kaznenog zakona.
Postoji osnovana sumnja da je 51-godišnjak oko 14.45 sati 13. srpnja 2015. u Kruševu na predjelu Zevelinac ispalio iz lovačke puške dva hitca u prsa, dvije godine mlađe supruge A. B. koja je zadobila teške i po život opasne ozljede od kojih je preminula na mjestu događaja.
Sucu istrage Županijskog suda u Zadru predloženo je određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika na temelju Zakona o kaznenom postupku.
Kao što je  javnosti poznato, suprug je, nakon ubojstva žene pokušao samoubojstvo, međutim liječnici su ga spasili, te mu slijedi suđenje zbog ubojstva supruge.