POSLJEDICE POPLAVE Upitna radna mjesta za 550 zaposlenih u Supernovi?! POSLJEDICE POPLAVE Upitna radna mjesta za 550 zaposlenih u Supernovi?!
Ovih dana pojedini mediji objavili su zabrinjavajuće informacije o stanju trgovačkog centra Supernova nakon poplava. Pretrpljene su velike štete, i na elektroinstalacijama, i na... POSLJEDICE POPLAVE Upitna radna mjesta za 550 zaposlenih u Supernovi?!

Ovih dana pojedini mediji objavili su zabrinjavajuće informacije o stanju trgovačkog centra Supernova nakon poplava.

Pretrpljene su velike štete, i na elektroinstalacijama, i na samom objektu, a o ponovnom stavljanju u funkciju još uvijek nema službenog odgovora.

Nakon velikih šteta koje su korisnici prostora pretrpjeli, gubici se nastavljaju iz dana u dan. Ni trgovine ni ugostiteljski objekti ne rade, prihoda nema, a zaposlenici su u neizvjesnosti. Pitanje je hoće li im poslodavci moći isplatiti plaće, te do kada će uopće ostati u radnom odnosu.

Podsjetimo da je i u drugom dijelu Supernove, čija izgradnja je bila u tijeku, posao na proljeće trebalo naći oko 500 radnika. Međutim, sve je sada pod znakom velikog upitnika.

Stoga svi s nestrpljenjem iščekuju relevantan izvještaj o stanju u Supernovi i konkretne informacije o sanaciji štete i ponovnom stavljanju u funkciju ovog centra, koji je predstavljao popularno okupljalište građana koji su ovamo rado dolazili.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.