POSLOVNA ZONA LONIĆI Marko Zovko zaposlit će 100 djelatnika! POSLOVNA ZONA LONIĆI Marko Zovko zaposlit će 100 djelatnika!
Ovih dana u Poslovnoj zoni Lonići u Bibinjama počeli su radovi na izgradnji poslovne zgrade s uredima za projektiranje u kojima će posao naći... POSLOVNA ZONA LONIĆI Marko Zovko zaposlit će 100 djelatnika!

Ovih dana u Poslovnoj zoni Lonići u Bibinjama počeli su radovi na izgradnji poslovne zgrade s uredima za projektiranje u kojima će posao naći stotinjak osoba, uglavnom inženjera, ali i ostalog osoblja.
Investitor je tvrtka EZ engineering čiji vlasnik je Marko Zovko.Obruno-bugarija-01n je jedan od desetak investitora u Poslovnoj zoni Lonići u Bibinjama. Podsjetimo, prije mjesec dana svečano je otvoren pogon tvrtke Adriatic propeleri, u vlasništvu Lovre Martinovića, a radi se o investiciji vrijednoj oko 7 milijuna kuna.
Tu je i niz poduzetnika koji su ranije započeli s radom.
Podsjetimo, u poslovnu zonu Lonići uloženo je više od 20 milijuna kuna u proteklom razdoblju, a ona predstavlja najvažniji projekt koji pokreće gospodarstvo Bibinja, ali i šireg područja. Poseban trud i energiju u to uložio je aktualni načelnik općine Bruno Bugarija koji nije posustajao pred nizom problema koje je trebalo riješiti.
Upornost i trud dali su rezultate koji se danas čine kao ostvareni san.
Važnost ove poslovne zone za razvoj ne samo bibinjskog, nego i goLonici_800x450spodarstva čitavog zadarskog kraja, vrlo često spominje i kandidat za župana Božidar Longin koji je posvećen gospodarskim projektima već duže vrijeme.
Zahvaljujući blizini Jadranske magistrale i brze ceste Zadar  II – Gaženica, te Luke Gaženica i Zračne luke Zadar, gospodarska zona Lonići ima jedinstvenu i vrlo atraktivnu poziciju.
Zadarska županija u suradnji s Razvojnom agencijom Zadarske županije priprema četiri milijuna eura vrijedan projekt izgradnje Plavo-zelenog centra u Poslovnoj zoni Lonići u Bibinjama za koji je beć ishođena građevinska dozvola, a ovo je samo jedan u nizu započetih projekata.
Od višemilijnskih investicija koje su krenule s realizacijom korist ima i Općina Bibinje kroz komunalni doprinos, kao i mještani koji će ovdje naći zaposlenje.

zona lonici

 

 

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *