GALERIJA Poslovna zona Lonići; tvrtka Adriatic propeleri otvorila proizvodnu halu

Prije 10 godina krenulo se u jedan od najvažnijih projekata za Općinu Bibinje – osnivanje poslovne zone Lonići. Malo tko je vjerovao da će ono što je tada bilo zamišljeno, danas biti stvarnost. Od samog traženja zemljišta, koje nije bilo u općinskom vlasništvu, već u vlasništvu Republike Hrvatske, preko izrade UPU-a, ishodovanja brojnih dozvola, izgradnje potrebne infrastrukture, Poslovna zona Lonići konačno je dobila i uporabnu dozvolu. To je vijest koja znači prekretnicu bibinjskog gospodarstva, vijest koja će itekako utjecati na budućnost razvoja Bibinja.

–          Ponosni smo na sav dosadašnji uložen trud, koji nije nikako zanemariv, koji će se na zadovoljstvo ne samo žitelja Općine Bibinje, već i šire vidjeti u narednim godinama. Da imamo na što biti ponosni svjedoči i priznanje u programu Vijeća Europe kada su nam prije pet godina dodijelili nagradu za najbolji projekt europskih obalnih gradova. Svjedoči i tome povjerenje svih investitora koji su prepoznali Poslovnu zonu Lonići kao najbolju i najkonkurentniju na području zadarske županije, ali i šire – izjavio je Bruno Bugarija, načelnik Općine Bibinje.

Jedan od investitora koji su prepoznali odličnu poziciju i komunalnu opremljenost Poslovne zone Lonići je obitelj Martinović. Oni su u Općini Bibinje prepoznali partnera, te krenuli u realizaciju novog poglavlja svoje tvrtke Adriatic propeleri.

[huge_it_gallery id=”185″]