Potpisan sponzorski ugovor između HNK Zadar i Supernove Zadar d.o.o.  Potpisan sponzorski ugovor između HNK Zadar i Supernove Zadar d.o.o. 
Iz HNK Zadar su izvijestili da je danas potpisan sponzorski ugovor između tvrtke Supernova Zadar d.o.o. i HNK Zadar, čime je najveći shopping centar na području sjeverne Dalmacije... Potpisan sponzorski ugovor između HNK Zadar i Supernove Zadar d.o.o. 

Iz HNK Zadar su izvijestili da je danas potpisan sponzorski ugovor između tvrtke Supernova Zadar d.o.o. i HNK Zadar, čime je najveći shopping centar na području sjeverne Dalmacije postao zlatni sponzor Kluba.

Ugovor su potpisali Iva Bokanović, predsjednica HNK Zadar i dr. Frank Albert, direktor Supernove Zadar d.o.o.

“Sretni smo što je Supernova podržala projekt razvoja HNK Zadar i postala glavni sponzor koji će nas pratiti u svim fazama rasta. Naš Klub ide u smjeru strateškog pozicioniranja koje zahtjeva dugoročan pristup što je vidljivo podizanjem kvalitete rada u proteklom razdoblju” – istaknula je predsjednica Iva Bokanović.

„Zadovoljstvo nam je podržati zadarski nogometni klub, a time i hrvatski nogomet koji je najveći hrvatski izvozni brend. Vjerujemo kako će uz predani rad vodstva i kvalitetne treninge cijele momčadi vrlo brzo usljediti  još bolji rezultati. Radujemo se svim budućim sportskim aktivnostima i uspjesima HNK Zadar“ – istaknuli su iz Supernova Zadar d.o.o.