POTPISAN UGOVOR Adriatic Gastro Show održat će i se 2025. na Višnjiku!

Nakon što je objavljeno da je organizator 10. izdanja velike i uspješne sajamske priredbe Adriatic Gastro Show, odražane u Dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku od 31. siječnja do 3. veljače 2024., tvrtka P. B. Poslovni mediji d. o. o. postigla dogovor sa ŠC-om Višnjik o nastavku poslovne suradnje, u ponedjeljak, 5. veljače 2024. potpisan je ugovor za sajam u 2025.

– Da, potpisali smo sa ŠC-om Višnjik ugovor i 11. izdanje Adriatic Gastro Showa održat će se u Zadru, u Dvorani Krešimira Ćosića početkom veljače 2025. Ovo potpisivanje ugovora donijelo nam je veliko zadovoljstvo, tim prije što smo u Zadru prezadovoljni izvrsnom suradnjom Višnjika, Grada Zadra i Zadarske županije. U svaka doba, u ponoć ili u podne, imali smo na raspolaganju sve što nam je bilo potrebno za uspješnu organizaciju ovog velikog i značajnog događaja i to je velika stvar. U Splitu, recimo, takve suradnje nije bilo. Dapače, mi smo gao višegodišnji organizatori Adriatic Gastro Showa u Splitu, usprkos potpisanom ugovoru i podmirenim obvezama, jednostavno izbačeni, šutniti u stranu. U Zadru smo, dakle, našli na više nego korektne ljude i suradnike i svima im u ime organizatora sajma zahvaljujem, posebno Denisu Karloviću, direktoru ŠC-a Višnjik – kazao je Stipe Šamija, direktor.

Za potpisivanje ugovora za 2025. i još jedno domaćinstvo Adriatic Gastro Showa, Denis Karlović, direktor ŠC-a Višnjik, kaže:
– Za ŠC Višjik, Grad Zadar i Zadarsku županiju od velikog je značenja domaćinstvo priredaba poput Adriatic Gastro Showa. ŠC Višnjik uvijek u dobroj vjeri pristupa razgovorima, dogovorima i svojim obvezama pa tim prije itekako cijenimo zadovoljstvo gospodina Stipe Šamije netom završenom priredbom, te smo ponosni što će ŠC Višnjik i u 2025. biti domaćin velike sajamske priredbe koja će dodatno afirmirati naš grad, ŠC Višnjik i Zadarsku županiju.