Povodom Dana općine Zemunik održana svečana sjednica

Svečanom sjednicom Općinskog vijeća, na trgu dr. Franje Tuđmana obilježen je Dan Općine Zemunik Donji i blagdan nebeske zaštitnice Kraljice mira. Svečanu sjednicu otvorio je predsjednik Općinskog vijeća Josip Krnčević koji je pohvalio kvalitetan rad svih vijećnika naglasivši da su u mnogim odlukama pokazali zajedništvo, dok je načelnik Ivica Šarić govorio o projektima realiziranim u posljednjih godinu dana posebno istaknuvši važnost završetka podvožnjaka ispod Zračne luke Zadar.
Župan Božidar Longin poručio je da su, unatoč epidemiji koronavirusa, na našem području pokrenuti brojni projekti, a rezultati turističke sezone nadmašili su sva predviđanja.
– Ruralni turizam, koji je u sve većoj mjeri prisutan na području zadarskog zaleđa, ima puno potencijala, što se vidjelo i tijekom ove korona krize tijekom koje su upravo kuće za odmor bile visoko na listi prioriteta inozemnih turista. Radimo na brendiranju cijele naše županije kao gastronomske destinacije, u čemu će i Ravni kotari imati priliku dodatno iskoristiti svoje potencijale – poručio je župan Longin.

FB_IMG_1598184149404_copy_800x533