POZITIVNE VIJESTI Djeca koju je otac bacio s balkona u Pagu su stabilno POZITIVNE VIJESTI Djeca koju je otac bacio s balkona u Pagu su stabilno
Ravnatelj Opće bolnice Zadar, dr. Željko Čulina, i pročelnik Službe za kirurgiju, dr. Jaša Pavić, izvijestili su javnost o zdravstvenom stanju djece koja su... POZITIVNE VIJESTI Djeca koju je otac bacio s balkona u Pagu su stabilno

Ravnatelj Opće bolnice Zadar, dr. Željko Čulina, i pročelnik Službe za kirurgiju, dr. Jaša Pavić, izvijestili su javnost o zdravstvenom stanju djece koja su jutros doživjela stravičnu nesreću – vlastiti otac bacio ih je s balkona.

Dr. Pavić kaže kako je od četvero djece najteže ozlijeđena sedmogodišnja djevojčica koja je zadobila nagnječenje glave. U teškom je stanju, u komi, ali liječnici će je sutra operirati. Bit će prevezena u Zagreb, rekao je dr. Edi Karuc.

Sedmogodišnje i osmogodišnje dijete su zadobili teške tjelesne ozljede, ali im je zdravstveno stanje stabilno, dok je jedno dijete zadobilo lakše tjelesne ozljede.

Uz njih je i njihova majka, koja je srećom neozlijeđena.

Podsjetimo, jutros u 06,47 sati policija je primila saznanja da je muška osoba u Pagu sa prvog kata obiteljske kuće, bacila svoje četvero malodobne djece.
Na mjesto događaja su žurno upućeni policijski službenici, kao i djelatnici HMP-i Pag i Novalja koji su djeci odmah pružili prvu pomoć.
Djeca su potom kolima HMP-i prevezena u Opću bolnicu Zadar na daljnju obradu.
Muška osoba u dobi od 54 godine nalazi se u službenim prostorijama policije.
Sve okolnosti i činjenice koje su prethodile navedenom događaju se utvrđuju, a policija će unutar svoje nadležnosti poduzeti mjere kaznenopravne zašite djece.

CYMERA_20190228_135900-01

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.