POZIV Dođite na radionicu o seksualnosti

Hispanic couple hugging on bed

Udruga za izvannastavne i izvanškolske aktivnosti – CINAZ i u drugoj polovici siječnja organizira razna događanja namjenjena svim zainteresiranim mladima. Među ostalima tu je i prva radionica u ciklusu radionica “Seksualnost i ja” koja će se održati 26. siječnja.

Nakon zanimljivog predavanja “Seks i hrana” održanom u prosincu, udruga CINAZ u sklopu programa Klub mladih KLOOZ u suradnji s udrugom Kreativne adaptacije Vas pozivaju na radionice pod nazivom “Seksualnost i ja”.

Na radionicama će polaznici moći promišljati o vlastitoj seksualnosti, stavovima i vjerovanjima, ponašanju te zajednički tražiti odgovore na postavljena pitanja. Cilj radionica je detabuizirati i destigmatizirati pojedina pitanja vezana uz seksualnost i seksualno zdravlje i potaknuti zdravi psihički razvoj mladih.

Ciklus od tri besplatne radionice će voditi Silvana Čeko Jurišić, prof. pedagoginja, Gestalt psihoterapeutkinja i seksualna terapeutkinja u edukaciji (Udruga Kreativne Adaptacije).

Radionice će se održavati jednaput tjedno u trajanju od 1-1.5h, a prva radionica će se održati u utorak, 26. siječnja u 18 sati u prostoriji Udruge CINAZ, Trg Petra Zoranića 1 (Providurova palača).

Svi zainteresirani mladi u dobi od 15 do 30 godina se mogu prijaviti do ponedjeljka, 25. siječnja do 13 sati putem prijavnice koja se nalazi ovdje.